Tabs And Spaces: Η λύση για το ηλεκτρονικό σου κατάστημα

H Tabs And Spaces είναι προϊόν συγχώνευσης των προγραμματιστικών ομάδων της OpiumWorks και της ConvertPLC, δύο επιχειρήσεων με βαθιές σχέσεις εμπιστοσύνης και αφοσίωσης στο καταναλωτικό κοινό, οι οποίες κατάφεραν να εδραιωθούν στο χώρο την τελευταία δεκαετία, μέσω της ποιότητας της δουλειάς και του ποικίλου συνόλου δεξιοτήτων τους.

Ο Operations & Projects Manager της Tabs And Spaces, Πόλυς Καδής, μας μίλησε για την εταιρεία και τις λύσεις που προσφέρει.
 
Μιλήστε μας για την εταιρεία σας και το ιστορικό της.
Η νέα εταιρική ταυτότητα μας, κάτω από το καθαρά προγραμματιστικό ορόσημο “Tabs And Spaces”, σηματοδοτεί ένα καινούργιο ξεκίνημα με όραμα την περαιτέρω εξάπλωση της δραστηριότητας μας σε όλη την Κυπρο αλλα και το εξωτερικό.

Η ομάδα μας αποτελείται τη δεδομένη στιγμή από 9 προγραμματιστές πλήρης απασχόλησης, το οποίο την καθιστά τη μεγαλύτερη εταιρεία προγραμματισμού και ανάπτυξης, σε επίπεδο ιστότοπων και εφαρμογών στην Κύπρο. ‘Εχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε, προωθήσουμε και φιλοξενήσουμε εταιρικές ιστοσελίδες, διαδικτυακά καταστήματα, εξειδικευμένες πλατφόρμες καθώς και εφαρμογές όλων των τύπων και αναγκών τόσο σε iOS όσο και σε Android.

Η Tabs And Spaces συνεργάζεται με κορυφαίους προμηθευτές λογισμικού για την υλοποίηση των απαιτήσεων των συνεργατών μας, όπως την Google, MailChimp, Shopify, HubSpot, JCC, Paypal, SIX, Thunder Coalition, Acquia και Drupal Association. Δεν συμβιβαζόμαστε ποτέ με έτοιμες λύσεις τύπου templates ή modules. Έχουμε την τεχνογνωσία και το σύνολο δεξιοτήτων που μας επιτρέπει να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε εμφάνιση και λειτουργικότητα ικανοποιόντας στο έπακρο τις απαιτήσεις και στόχους των πελατών.
 
Ποιες (ψηφιακές) λύσεις/προϊόντα παρέχει ο οργανισμός σας σε εταιρείες σε ό,τι αφορά το κομμάτι του e-commerce;
Η Tabs And Spaces αναλαμβάνει την ανάλυση, σχεδιασμό, κατασκευή, διάθεση και φιλοξενία ηλεκτρονικών καταστημάτων, σε B2C και B2B επίπεδο, διασφαλίζοντας την ποιότητα του παραδοτέου, την εκπαίδευση και υποστήριξη του προσωπικού και τον σχεδιασμό καμπάνιας προώθησης, βασισμένα στην μεγαλύτερη enterprise-level πλατφόρμα - την Drupal.

Η Drupal αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση για τη δημιουργία ιστοσελίδων και e-shop καθώς έχει απεριόριστη επεκτασιμότητα και ευελιξία, παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης με συστήματα μηχανογράφησης (ERPs), είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης, είναι γρήγορη και σταθερή ακόμα και όταν εξυπηρετεί χιλιάδες χρήστες. Είναι κατά γενική παραδοχή η πιο στιβαρή και καλά δομημένη CMS πλατφορμα ανά το παγκόσμιο. Άξιο αναφοράς επίσης η συνεργασία μας με το Shopify, προσφέροντας μια απλή και οικονομική λύση σε επιχειρήσεις οι οποίες θα ήθελαν να κάνουν το επιπλέον βήμα στον τομέα του e-commerce.
Σε ποια industries δραστηριοποιείται σήμερα; Αναφερθείτε στο πελατολόγιό σας.
Η Tabs And Spaces διαθέτει ένα ευρύ φάσμα πελατών, το οποίο προέρχεται από όλους τους τομείς ανεξαιρέτως. Οι πελάτες μας προέρχονται από τον αγροτικό τομέα, παραγωγή μετάλλων, χημικές βιομηχανίες, εμπορίου, εκπαιδευσης, χρηματοπιστωτικών και επαγγελματικών υπηρεσιών, τροφίμων και ποτών, τουριστικό, μέσων μαζικής ενημέρωσης, ειδών ένδυσης, τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, δημόσιων υπηρεσιών καθώς και τον ναυτιλιακό τομέα.

Επιχειρήσεις από όλους τους τομείς, προσπαθούν να δημιουργήσουν μια ισχυρή ψηφιακή παρουσία, είτε αυτό σημαίνει ένα ιστότοπο ο οποίος ξεχωρίζει από το πλήθος, μια διαδικτυακή παρουσία, σελίδες προσανατολισμένες στο μάρκετινγκ για παραγωγή leads καθώς και πλήρως ανεπτυγμένα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, ενσωματωμένα με τη ραχοκοκαλιά της εκάστοτε επιχείρησης. Η διατήρηση ανοιχτής επικοινωνίας με τους υπάρχων πελάτες και η καθιέρωση μέσων δημιουργίας νέων πελατών είναι οι κύριοι στόχοι καθ’ όλην την έκταση των δραστηριοτήτων.
 
Ποια σημεία είναι σημαντικά να απαντηθούν από ένα πελάτη προτού ξεκινήσει το δικό του e-shop;
Το πρώτο βήμα θα πρέπει να είναι η εξέταση του αντικειμένου στο ευρύτερο πλαίσιο της επιχειρηματικής στρατηγικής. Η ψηφιακή μετατροπή είναι ένα παιχνίδι που αποτελείται από δύο μέρη: ένα μέρος τέχνη και ένα μέρος επιστήμη. Όλα τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, χρειάζονται τη σωστή διάταξη και αισθητική. Οι μεγάλοι “παίκτες” γνωρίζουν πως να διαχειρίζονται την κάθε σελίδα, το κάθε στοιχείο και το κάθε κλικ. Έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν δοκιμές, να κάνουν cross-selling και να σπρώξουν τον χρήστη σε αγορά. Η επιλογή της σωστής τεχνολογίας ή πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου είναι μια κρίσιμη συζήτηση. Εάν δεν δημιουργήσετε αρκετή λειτουργικότητα από την αρχή, δεν θα έχετε τα εργαλεία για την ενεργοποίηση μετατροπών ή εξαιρετικών εμπειριών. Μια κακή επιλογή πλατφόρμας ή τεχνολογίας μπορεί να στερήσει από την εταιρεία σας τις πολυπόθητες πωλήσεις ή ακόμα να εξασθενήσει τον προϋπολογισμό σας με αποτέλεσμα η εταιρεία να βρίσκεται υπό “ομηρία” για τα επόμενα χρόνια. Στο ψηφιακό περιβάλλον του σήμερα και ειδικά όταν μιλάμε για την τοπική αγορά, οι πελάτες, αναμένουν το προϊόν τους εντός 48 ωρών. Αυτό προϋποθέτει όπως οι επιχειρήσεις επανεξετάσουν την όλη διαδικασία εκπλήρωσης παραγγελιών. Σίγουρα το πιο σημαντικό σημείο είναι η ικανότητα της επιχείρησης να ανταποκριθεί στους ψηφιακούς ρυθμούς και στις αυξημένες απαιτήσεις του διαδικτυακού πελάτη. Χτίστε το διαδικτυακό σας κατάστημα με γνώμονα το αύριο, χωρίς τυμπανοκρουσίες, πάντα λαμβάνοντας υπόψη την γνώμη των ειδικών και χωρίς εκπτώσεις στις τεχνολογίες και λειτουργικότητες.
 
Πώς μπορεί το e-commerce να ενισχύσει τη θέση μιας εταιρείας στην αγορά; Ποια τα οφέλη για οικονομία και κοινωνία;
Το e-commerce έχει καταστεί πλέον μια βασική ανάγκη για τις επιχειρήσεις λιανικού και χονδρικού εμπορίου, ανά το παγκόσμιο. Σε συνδυασμό με την «καλή επιχειρηματική ιδέα», τα ισχυρά κεφάλαια, το ανεπτυγμένο δίκτυο συνεργατών και ασφαλώς το καλό προϊόν ή υπηρεσία που μπορεί να παράγει μια επιχείρηση, όσο μεγάλο ή μικρό κι αν είναι το μέγεθος μιας αγοράς, το e-commerce αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για να φτάσει η ίδια η επιχείρηση στους πελάτες.

Το e-commerce δεν έρχεται για να αντικαταστήσει τις παραδοσιακές μεθόδους αλλά για να ενισχύσει τα υπάρχοντα μέσα και κανάλια, δίνοντας στην επιχείρηση ένα νέο τρόπο προσέλκυσης και προσέγγισης πιθανών πελατών και στόχων - οι οποίοι ενδέχεται να μην είχαν επιτευχθεί διαφορετικά.
 
Ποιες περαιτέρω λύσεις/προϊόντα σκοπεύετε να εντάξετε στα πλαίσια της ενδυνάμωσης της στήριξής σας προς επιχειρήσεις και καταναλωτές;
Βάση του modus operandi της εταιρείας μας - Question, Learn, Evolve - πάντα ψάχνουμε καινούργιους τρόπους επέκτασης των εργαλείων και των δεξιοτήτων μας, ώστε να παρέχουμε αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις στους συνεργάτες μας. Η πρόκληση τη δεδομένη στιγμή είναι να βρούμε μεθόδους και λύσεις με τις οποίες οι συνεργάτες μας θα αποκτήσουν καλύτερα conversion rates, να απλοποιήσουν τις διαδικασίες τους και να προσελκύσουν καινούργιους χρήστες-πελάτες μέσω του διαδικτύου. Σε συνδυασμό με τις αδελφικές εταιρείες Opium Works και Drama llama, προσφέρουμε ακόμα πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες που θέλουν να αποκτήσουν ή να μεγαλώσουν την ήδη υπάρχουσα διαδικτυακή παρουσία τους. Μέσω των digital marketing υπηρεσιών της Opium Works προσφέρονται νέα εργαλεία για διαφήμιση και προσέλκυση νέου κοινού, αλλά και παραγωγή νέου περιεχομένου για εμπλουτισμό της ιστοσελίδας τους.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
Διεύθυνση: Anemomylos Building, Michael Karaoli 8, Nicosia, 1095 | Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22 396999
Ιστοσελίδα: www.tabsandspaces.agency | Social media: https://www.facebook.com/tabsandspaces.agency/
 

Δειτε Επισης

Έμφυλος προϋπολογισμός, ένα νέο εργαλείο για την επίτευξη των στόχων της αειφόρου ανάπτυξης
Το Needle 2024 συνεχίζει με την σειρά παράλληλων δράσεων: Needle & Thread Talks
Νέα παγκύπρια αιμοδοσία από τη CNP CYPRIALIFE
ΜΙΕΕΚ: Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για τις προκλήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας
Πώς οι εταιρείες μπορούν να μειώσουν το κόστος του στόλου τους αυξάνοντας την ασφάλεια στους δρόμους
Ολοκληρώθηκε το Κλειστό Πρωτάθλημα Σκακιού στην Κύπρο
CIM Summit 2024: Πλατφόρμα ενημέρωσης και ανταλλαγής ιδεών
Davood Shamsi: Με εμπειρία σε Apple και JP Morgan στο 3ο Digital Cyprus Conference
ΟΕΒ, Τράπεζα Κύπρου και Deloitte στο Λονδίνο-Παρουσίαση επαγγελματικών ευκαιριών για επαναπατρισμό Κύπριων
Το κοινό «αγκάλιασε» την εκστρατεία του Bean Bar απέναντι στον καρκίνο του μαστού