Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

JCC: Στο επίκεντρο του Διαδικτυακού Εμπορίου

Πρόσφατα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναφέρουν πως οι κυπριακές επιχειρήσεις έχουν μείνει πίσω σε μερικές από τις πιο κοινές τεχνολογίες, με αποτέλεσμα να είναι κάτω του μέσου όρου της ΕΕ στην ψηφιοποίηση.

Κατά το 2019, μόλις το 10% των μικρών επιχειρήσεων ήταν σε θέση να πωλήσουν τα προϊόντα τους μέσω διαδικτύου, τη στιγμή που ο μέσος όρος στην ΕΕ ήταν 16,2% και οι μεγάλες επιχειρήσεις κατέγραφαν ποσοστό 31,9%, αντί του 39,2% του μέσου όρου της ΕΕ, με πολύ όμως μικρούς όγκους διαδικτυακών πληρωμών. Ωστόσο, η χρήση και η αξιοποίηση του ηλεκτρονικού εμπορίου αυξάνεται και σε αυτό καθοριστικό ρόλο έπαιξε η ανάγκη που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων λόγω COVID-19.

H JCC Payment Systems συνεχίζει να υποστηρίζει ενεργά τις επιχειρήσεις, αλλά και την οικονομία της χώρας γενικότερα, προσφέροντας υπηρεσίες που δεν επικεντρώνονται μόνο στις ηλεκτρονικές πληρωμές, αλλά σε όλο το φάσμα της ψηφιακής μεταρρύθμισης.
 
Άμεση αποδοχή διαδικτυακών πληρωμών μέσω του JCCsmart
Η JCC προσφέρει στις κυπριακές επιχειρήσεις τη δυνατότητα άμεσης αποδοχής διαδικτυακών πληρωμών, μέσω της δημιουργίας και ενεργοποίησης επιχειρησιακού προφίλ στην πλατφόρμα πληρωμών JCCsmart. Διατηρώντας μια πολύ σημαντική καταναλωτική βάση με εκατοντάδες χιλιάδες εγγεγραμμένους ενεργούς χρήστες, το JCCsmart έχει καθιερωθεί ως η βασικότερη πύλη αποδοχής πληρωμών με περισσότερες από 700 συμβεβλημένες επιχειρήσεις.

Η διαδικασία πληρωμής στο JCCsmart είναι πολύ απλή: Ο πελάτης κατευθύνεται στη σελίδα της επιχείρησης στο JCCsmart, από όπου μπορεί να πληρώσει για προϊόντα και υπηρεσίες, συμπληρώνοντας είτε κάποια βασικά στοιχεία ή απλά καταχωρώντας κάποιον αριθμό αναφοράς για αυτόματη εμφάνιση του οφειλόμενου λογαριασμού.

Ο καταναλωτής/χρήστης του JCCsmart έχει τη δυνατότητα να καταχωρίσει τα στοιχεία των καρτών του στον λογαριασμό του, καθώς επίσης να αποθηκεύσει ως αγαπημένες τις επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσεται τακτικά για πιο εύκολη και πιο γρήγορη εμπειρία πληρωμής.

Μέσω του JCCsmart σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων, από εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι καταστήματα λιανικού εμπορίου, μπόρεσαν κατά την περίοδο του COVID-19 να δραστηριοποιηθούν για αποδοχή διαδικτυακών πληρωμών.
 
Request-to-Pay μέσω αποστολής payment-link!
Το JCCsmart pay-by-link είναι μία πρόσθετη δυνατότητα του JCCsmart, η οποία υποστηρίζει την πληρωμή παραγγελιών μέσω τηλεφώνου ή email και είναι η ιδανική και εύκολη λύση για άμεσα αποτελέσματα. Η λύση δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να πληρώσει με την κάρτα του, αφού η επιχείρηση λάβει την παραγγελία τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά, χωρίς να χρειάζεται να διαθέτει τερματικά αποδοχής καρτών ή ακόμα και ιστοσελίδα.
Με το JCCsmart pay-by-link η επιχείρηση προωθεί στον πελάτη ένα link μέσω email ή SMS ή ακόμα και μέσα από social media. Το link αυτό περιέχει το αίτημα πληρωμής και επιτρέπει την ολοκλήρωση της πληρωμής άμεσα και με ασφάλεια. Για να διασφαλίσει τις διαδικτυακές συναλλαγές με κάρτα, το JCCsmart pay-by-link υποστηρίζει πλήρως το πρωτόκολλο ασφαλείας 3D Secure. Η υπηρεσία είναι ιδανική όχι μόνο για πώληση προϊόντων αλλά και για πληρωμή παροχής υπηρεσιών.

Click – Click – Pay: Άμεσες πληρωμές με JCCsmart Checkout!
Το JCCsmart Checkout καθιστά εύκολο για τους χιλιάδες ενεργούς χρήστες του JCCsmart να πληρώνουν για προϊόντα και υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας τις κάρτες που έχουν ήδη καταχωρημένες στο λογαριασμό τους. Αυτή η πρόσθετη δυνατότητα επιτρέπει τη λήψη ασφαλών πληρωμών από τους χρήστες του πιο δημοφιλούς κόμβου πληρωμών στην Κύπρο, μέσα από ένα περιβάλλον που γνωρίζουν και εμπιστεύονται.

Η πληρωμή επιτυγχάνεται με δυο μόνο κλικ. Συγκεκριμένα, ο πελάτης επισκέπτεται μια ιστοσελίδα ή εφαρμογή, προσθέτει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες στο καλάθι και επιλέγει “JCCsmart Checkout” για να πληρώσει. Στη συνέχεια μεταφέρεται στο JCCsmart, όπου μπορεί να πληρώσει χρησιμοποιώντας μία από τις εγγεγραμμένες κάρτες του ή να πληρώσει ως “Eπισκέπτης”. Μετά την επιτυχή πληρωμή, ο πελάτης μεταφέρεται ξανά πίσω στην ιστοσελίδα ή εφαρμογή. Η ενσωμάτωση του JCCsmart Checkout σε e-shop ή σε εφαρμογή γίνεται εύκολα και γρήγορα με την υποστήριξη του έμπειρου προσωπικού της JCC.

Νέα εποχή πληρωμών με τo Settle API και το Settle Quick
To Settle API είναι ένας ολοκληρωμένος και ευέλικτος μηχανισμός που επεκτείνει τις δυνατότητες μιας επιχείρησης, ώστε να αξιοποιήσει την ενσωμάτωση του Settle ως λύση πληρωμής στο e-shop της. Συγκεκριμένα, το Settle API επιτρέπει το checkout μέσω του Settle, καθώς ο καταναλωτής μεταφέρεται κατά την ώρα της πληρωμής στην εφαρμογή του Settle, έτσι ώστε να πληρώσει με ασφάλεια χρησιμοποιώντας τις εγγεγραμμένες κάρτες του ή το υπόλοιπο του ηλεκτρονικού του πορτοφολιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα διαθέσιμα plugins των Woocomerce και Magento προσφέρουν επιπλέον λειτουργικότητα στα e-shops που επιθυμούν να υλοποιήσουν αυτόν τον προηγμένο τρόπο πληρωμής. Το Settle API δημιουργεί απεριόριστες δυνατότητες σε οποιαδήποτε επιχείρηση να ενσωματώσει τα mobile payments στο καταναλωτικό ταξίδι.

Το Settle Quick είναι μία νέα δυνατότητα που προσφέρεται στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις του Settle, επιτρέποντάς τους να εκδώσουν και να προσφέρουν ειδικές προσφορές στους πελάτες τους μέσω της προπώλησης προϊόντων ή υπηρεσιών στη μορφή QR codes, τα οποία μπορούν να αποσταλούν μέσω email ή να αναρτηθούν στα social media για άμεσα αποτελέσματα. Ο καταναλωτής, σαρώνοντας ή κάνοντας κλικ στο QR code, μεταφέρεται στην εφαρμογή του Settle για ολοκλήρωση της προαγοράς της συγκεκριμένης προσφοράς.

Η εγγραφή επιχειρήσεων στο Settle γίνεται πλήρως διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας https://settle.eu/cy ή με τη βοήθεια του προσωπικού της JCC.
 
Ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων για διαδικτυακές πληρωμές από JCC
Πέραν των πιο πάνω λύσεων, η JCC Payment Systems προσφέρει ένα πλήρες φάσμα λύσεων αποδοχής διαδικτυακών πληρωμών, μέσω της υπηρεσίας JCCgateway - your gateway for online payments, με δυνατότητες ενεργοποίησης όλων των διαδεδομένων λύσεων και μεθόδων πληρωμών μέσα από οποιαδήποτε εφαρμογή ή διαδικτυακό χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.jcc.com.cy ή καλέστε το 22868000.
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
Διεύθυνση: Σταδίου 1, 2571 Βιομηχανική Περιοχή Νήσου, Τ.Θ. 21043, 15000 Λευκωσία Κύπρος
Ιστοσελίδα: www.jcc.com.cy | Τηλέφωνο: 22868000
 

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ