Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Οι επιπτώσεις της κρίσης του κορωνοϊού στις συνήθειες των καταναλωτών στο «Market Outlook Series: Λιανικό Εμπόριο»

Η IMH διοργανώνει διαδικτυακά το «Market Outlook Series: Λιανικό Εμπόριο» -ένα ολοκαίνουριο one-time event- την Δευτέρα 22 Ιουνίου, η ώρα 16:00. Μη χάσετε το δεύτερο πάνελ στη νέα σειρά διαδικτυακών συνεδρίων με στόχο τη σύνοψη των άμεσων οικονομικών συνεπειών από την κρίση του κορωνοϊού και τη συζήτηση των επιπτώσεων του αόρατου αυτού εχθρού στους βασικότερους τομείς της κυπριακής οικονομίας: Ακίνητα και Ανάπτυξη Γης, Λιανικό Εμπόριο, Ξενοδοχεία και Τουρισμός, Ναυτιλία.
   
Το συνέδριο θα φιλοξενήσει τους πρωταγωνιστές του λιανικού εμπορίου προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, της DIY κυπριακής αγοράς (οικιακός εξοπλισμός, έπιπλα μαστορέματα, εργαλεία, κτλ.), στο εμπόριο μόδας, καλλυντικών προϊόντων, κτλ., προκειμένου να αποκρυπτογραφήσουν τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η κρίση του κορωνοϊού και να συζητήσουν τις επιπτώσεις της στον τομέα με το βλέμμα στραμένο στο μέλλον, αναλύοντας τις προκλήσεις, αλλά και τις ευκαιρίες που ενδεχομένως προκύπτουν. Οι επιπτώσεις του κορωνοιού στην παγκόσμια οικονομία και γενικότερα στο παγκόσμιο επιχειρηματικό οικοσύστημα είναι ήδη ορατές, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα γίνουν ακόμη πιο έντονες και αισθητές στη συνέχεια. Στην Κύπρο, όπως και σε όλο τον κόσμο, παρατηρούνται ήδη καθυστερήσεις στην παραγωγή, οι οποίες έχουν αποσυναρμολογήσει τις αλυσίδες εφοδιασμού και έχουν συμβάλλει στη μείωση ζήτησης, δημιουργώντας βασανιστικά ερωτήματα σχετικά με το τι μπορεί να επιφυλάσσει το μέλλον. Την ώρα που οι κυβερνήσεις αποκλιμακώνουν σταδιακά τα περιοριστικά μέτρα και επανεκκινούν τους κλάδους της οικονομίας, καθίσταται ξεκάθαρο πως διάγουμε μια καθοριστική περίοδο, ιδιαίτερα για τον τομέα του Λιανικού Εμπορίου, ο οποίος έχει ήδη επηρεαστεί αρκετά τα τελευταία χρόνια από τις διάφορες τεχνολογικές εξελίξεις στις οποίες κλήθηκε να προσαρμοστεί και βάσει των οποίων να λειτουργήσει. Οι επόμενες κινήσεις στις οποίες θα προβούν οι προμηθευτές και οι λιανέμποροι, θα είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον της αγοράς. Ποιες θα είναι αυτές; Και ποια τα χαρακτηριστικά των εταιρειών που θα επιβιώσουν μετά την κρίση;
 
Στο συνέδριο θα συμμετάσχει o κ. Ολύμπιος Τουμάζου, Εκτελεστικός Πρόεδρος της εταιρείας RAI Consultants. Ο κ. Τουμάζου σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Λογιστική και Χρηματοοικονομικά. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με την εταιρεία MEΜRB International και εξειδικεύτηκε στην πραγματοποίηση μελετών αγοράς στον καταναλωτικό και βιομηχανικό τομέα. Κατά την παρουσίαση του, ο κ. Τουμάζου θα αναλύσει τις επιπτώσεις της κρίσης του κορωνοϊού στις συνήθειες των καταναλωτών και θα συζητήσει τυχόν αναδυόμενες ευκαιρίες στο λιανεμπόριο.
 
Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην Ελληνική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το περιέχομενο του συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Το συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες από όλες τις εμπορικές εταιρείες και προμηθευτές λιανικού εμπορίου (FMCGs, μόδα, καλλυντικά, ηλεκτρονικά, DIY, κτλ.) στην Κύπρο -ανεξαρτήτως μεγέθους-, όπως επίσης και εταιρείες logistics.
 
Το συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με απαραίτητη προϋπόθεση την εγγραφή. Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.
 
Οργανωτής: IMH
Χορηγοί: Christoudias Logistics, PwC
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την IMH:
Τηλ.: 22505555 | Φαξ: 22679820 | Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ