Kάνε το πάθος σου επάγγελμα!

Το πρόγραμμα #Youth Empowered, που διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά από την Coca-Cola στην Κύπρο, προσφέρεται φέτος στην digital εκδοχή του και έρχεται τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 11:00 – 13:00. Mε στόχο την καθοδήγηση και την επαγγελματική κατάρτιση των νέων της Κύπρου και σύνθημα: «Εμπνεύσου, Διεκδίκησε, Πέτυχε» το πρόγραμμα μετρά ήδη δύο επιτυχημένα physical trainings τα προηγούμενα χρόνια.
 
Ένας από τους ομιλητές του φετινού προγράμματος θα είναι ο Γιώργος Ξανθάκης, Digital Experience Manager, CEE Business Unit, της The Coca-Cola Company. 
 
Στην παρουσίασή του, ο Γιώργος Ξανθάκης θα μιλήσει για το πώς μπορεί να μετατρέψει κανείς το πάθος του σε επάγγελμα και για τη σημασία του να έχει κάποιος ανακαλύψει το πραγματικό του πάθος που μπορεί να τον οδηγήσει στην επαγγελματική επιτυχία. Οι επιλογές, οι επιτυχίες, οι ανατροπές και τα λάθη της επαγγελματικής μας πορείας αποτελούν όλα πολύτιμο κομμάτι μιας συναρπαστικής διαδρομής. Μια δυναμική ομιλία που βασίζεται στην τέχνη του storytelling και την προσωπική ιστορία επαγγελματικής ανέλιξης του ομιλητή που σίγουρα θα σας εμπνεύσει.  
 
Ο Γιώργος ξεκίνησε την καριέρα του το 2005 στον χώρο του e-gaming και για  3,5 χρόνια ήταν στο τμήμα marketing των εταιρειών e-Global & Battlenet, καθώς και του οργανισμού World Cyber Games. Στη συνεχεία, μεταπήδησε στο χώρο της επικοινωνίας, και συγκεκριμένα στην MSPS, δουλεύοντας με πελάτες όπως οι: Coca-Cola, Diageo, Phillip Morris, IKEA κ.α.
 
To 2013 συνέχισε στη Proximity ZZ.Dot, ως Group Account Director, έχοντας να χειριστεί πελάτες όπως οι: ΟΠΑΠ, OTE, Samsung, BMW Group κ.α. 
 
Το 2015 ξεκίνησε την πορεία του στην The Coca-Company, ως Social Media Manager, ενώ ακολούθως μεταπήδησε στη θέση του Digital Commerce Manager, υπεύθυνος για την Ελλάδα την Κύπρο και την Μάλτα. 
 
Τον Σεπτέμβριο του 2019 ανέλαβε χρέη Digital Experiences Consultant με στόχο να βοηθήσει τις 26 χώρες του Central Eastern Europe Business Unit να εκπληρώσουν τις στρατηγικές τους ανάγκες.

Δειτε Επισης

ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»
ΙΝ Business Awards: Βραβείο στο City of Dreams Mediterranean στην κατηγορία «Τουρισμός-Ξενοδοχεία-Αναψυχή-Εστίαση»
ΙΝ Business Awards: Στην Chrysostomides Advocates & Legal Consultants το βραβείο στην κατηγορία «Υπηρεσίες»
ΙΝ Business Awards: Στην Cyprus Millers by Hadjigiorkis το βραβείο στην κατηγορία «Εμπόριο-Βιομηχανία»
ΙΝ Business Awards: Στο Smoothie Factory το βραβείο στην κατηγορία «Μικρομεσαία Επιχείρηση»