ΙΝ Business Ιουνίου: Θα τα καταφέρουμε!

InBusinessNews  05/06/2020 07:45
ΙΝ Business Ιουνίου: Θα τα καταφέρουμε!

ΙΝ Business Ιουνίου: Θα τα καταφέρουμε!

InBusinessNews  05/06/2020 07:45
Στο νέο τεύχος του περιοδικού IN Business που κυκλοφορεί σε digital έκδοση την Κυριακή 7 Ιουνίου διαβάστε:

RELATED ARTICLESΘα τα καταφέρουμε! - 77 επιχειρηματίες, CEOs και άλλα ανώτατα στελέχη εταιρειών, από όλους τους κλάδους της αγοράς, μιλούν για τα πλάνα αντίδρασης που εφάρμοσαν στην κρίση του covid-19 και για όσα σχεδιάζουν με στόχο την ανάκαμψη, αποκαλύπτουν πόσο επηρεάστηκαν και κάνουν προβλέψεις για το πώς θα κινηθεί η οικονομία, δηλώνοντας με αποφασιστικότητα ότι για άλλη μια φορά αποδεικνυόμαστε ικανοί να τα καταφέρουμε! Επίσης, μιλούν ο Υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης, η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου, και η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Νατάσα Πηλείδου.

Διαβάστε ακόμα: Συγκρατημένη αισιοδοξία για μέλλον κυπριακού τουρισμού

Διαβάστε ακόμα: Ο μύθος των εφημερίδων και το σκάνδαλο των επιδοτήσεων 

Αφιέρωμα: E-commerce: Στη νέα εποχή του διαδικτυακού εμπορίου - Παρουσιάζουμε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του e-commerce στην Κύπρο, προσφέροντας μια γκάμα υπηρεσιών.

Διαβάστε ακόμα: Οι νέες τεχνολογίες καθορίζουν το μέλλον του λιανικού εμπορίου

Αφιέρωμα: To digital transformation του κυπριακού επιχειρείν - Παρουσιάζουμε εταιρείες που παρέχουν όλη την γκάμα των ψηφιακών υπηρεσιών και προϊόντων σε μια επιχείρηση, ώστε αυτή να λειτουργεί ευέλικτα και αποτελεσματικά στην απαιτητική digital εποχή. 

Στηρίζουμε την κυπριακή επιχειρηματική κοινότητα τις δύσκολες μέρες που διανύουμε και προσφέρουμε το τεύχος Ιουνίου δωρεάν σε digital μορφή σε όλους! 

Για να κατεβάσετε δωρεάν το περιεχόμενό μας πατήστε www.inbusinessnews.com/digitaledition
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας