Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Μνημόνιο Συναντίληψης μεταξύ UCLan Cyprus και Webarts Ltd

Μνημόνιο Συναντίληψης υπέγραψαν το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και η εταιρεία Webarts Ltd στις 20 Μαΐου 2020.  Σκοπός του μνημονίου είναι η δημιουργία ενός πλαισίου συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και της Webarts Ltd   προκειμένου να αναπτυχθούν δραστηριότητες κοινού ενδιαφέροντος. Αυτές οι δραστηριότητες θα περιλαμβάνουν ανταλλαγή πληροφοριών, διοργάνωση κοινών εκδηλώσεων και σεμιναρίων, διαλέξεις με προσκεκλημένους από τον κόσμο της βιομηχανίας των ψηφιακών μέσων (Digital Media), αναβάθμιση της διδακτέας ύλης και των σχετικών προγραμμάτων σπουδών του πανεπιστημίου, προώθηση βέλτιστων πρακτικών, πρακτική εξάσκηση και τοποθέτηση φοιτητών, συμμετοχή σε ερευνητικά έργα, έργα στο χώρο της βιομηχανίας και όχι μόνο.

Με τη διείσδυση της τεχνολογίας στην καθημερινή μας ζωή, τα ψηφιακά μέσα αποτελούν πλέον ένα ισχυρό μέσο επικοινωνίας, το οποίο επηρεάζει δραστικά τον τρόπο που συνδεόμαστε, επικοινωνούμε, εργαζόμαστε και συνεργαζόμαστε. Το όραμα της Webarts Ltd είναι να καταστεί  ένας κορυφαίος στρατηγικός σύμμαχος στους τομείς του Digital Marketing και του Web Design. Από την άλλη, το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, μέσα από το ευρύ φάσμα προγραμμάτων του, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους φοιτητές, προκειμένου να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε τρέχοντα θέματα, πρακτικές και τάσεις των ψηφιακών μέσων συμπεριλαμβανομένων αυτών των Web Design, Web Development και Digital Marketing.
 
Συνεπώς, το πλαίσιο αυτής της συνεργασίας θα δημιουργήσει ένα κανάλι επικοινωνίας μεταξύ των δύο οργανισμών, επιτρέποντας τη διάδοση προηγμένων γνώσεων και πρακτικών, καθώς και την ανάπτυξη εμπειρογνωμοσύνης που σχετίζεται με τομείς όπως το Web Design, Web Development, Web Technologies, Digital Marketing, Social Media, κ.λ.π.

Εκ μέρους του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου, το μνημόνιο συναντίληψης υπέγραψε ο Πρύτανης του πανεπιστημίου, Καθηγητής Πανίκκος Πουτζιουρής, στην παρουσία του Δρ.  Χρίστου Καρπασίτη, Λέκτορα και συντονιστή του προγράμματος σπουδών  BSc (Hons) Web Design and Development στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, ενώ από πλευράς της Webarts Ltd, υπέγραψε ο CEO και συνιδρυτής της εταιρείας, κος Παντελής Βλαδιμήρου. Οι δύο πλευρές εξέφρασαν την πρόθεσή τους για τη δημιουργία μιας ισχυρής και μακροχρόνιας συνεργασίας.
‘Ως πανεπιστήμιο που φιλοδοξεί να προσφέρει πρακτική διδασκαλία και μάθηση καθώς και επαγγελματική κατάρτιση υποστηριζόμενη από πρακτικές λύσεις, καλωσορίζουμε αυτή τη συνεργασία με την Webarts Ltd, καθώς μας επιτρέπει να ενισχύσουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας με πρωταγωνιστές στο χώρο της βιομηχανίας προκειμένου να πρωτοπορήσουμε με κοινές πρωτοβουλίες στην καινοτομία’, τόνισε ο Πρύτανης του πανεπιστημίου Καθηγητής Πανίκκος Πουτζιουρής.
 
Ο Δρ. Καρπασίτης τόνισε περαιτέρω τη σημασία αυτής της συναντίληψης αναφέροντας ότι ‘Ανυπομονούμε να οικοδομήσουμε μια ισχυρή συνεργασία με εύρος και  βάθος και να διερευνήσουμε από κοινού με την Webarts Ltd όλες τις ευκαιρίες που προσφέρει αυτή η συνεργασία και στα δύο μέρη. Πέρα από την ανάπτυξη της εμπειρογνωμοσύνης και τη διάδοση προηγμένων γνώσεων και πρακτικών που σχετίζονται με τα ψηφιακά μέσα, αυτό το μνημόνιο αποτελεί μέρος των συνεχών προσπαθειών μας να εξελίσσουμε το πρόγραμμα σπουδών BSc (Hons) Web Design & Development και να φέρνουμε τους φοιτητές μας σε επαφή με συνεργάτες, δραστηριότητες και έργα του κλάδου’.
 
O κος Παντελής Βλαδιμήρου επίσης τόνισε τη σημασία αυτής της συνεργασίας λέγοντας ότι ‘είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να εξερευνήσουμε αυτήν τη συνεργασία με τo πανεπιστήμιο UCLan Cyprus με πολλούς τρόπους. Ως οργανισμός αναζητούμε πάντα να εργαζόμαστε σε έργα με νέους ανθρώπους, νέες ιδέες και ενθουσιασμό στο τομέα του Digital Marketing όπως και του Web Design. Πιστεύουμε ότι είναι και δική μας ευθύνη να βοηθήσουμε στο να φέρουμε  το ακαδημαϊκό και το πραγματικό εργασιακό περιβάλλον πιο κοντά για το αμοιβαίο όφελος των επιχειρήσεων και των φοιτητών΄.
 

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη