Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Σειρά online σεμιναρίων από την Action Global Communications με έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο που διοργανώθηκε από τον Όμιλο επικοινωνίας Action Global Communications, σε συνεργασία με τη Mind & Health, με την ονομασία Covid-19: Returning to the workplace. Το διαδικτυακό σεμινάριο επικεντρώθηκε στην ενδοεταιρική επικοινωνία και έδωσε στους συμμετέχοντες σημαντικές συμβουλές για το πως να στηρίξουν το προσωπικό της εταιρείας τους κατά την επιστροφή τους στο γραφείο, μετά την υποχρεωτική καραντίνα στο πλαίσιο των μέτρων της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.
 
Στην εισαγωγή του ο Γενικός Διευθυντής της Action Global Communications Κύπρου, Ελλάδος και Action Digital, Δημήτρης Ιωαννίδης ευχαρίστησε την Mind & Health για την εξαιρετική συνεργασία και ανέφερε ότι ο Όμιλος πρόκειται να διοργανώσει μία σειρά από διαδικτυακά σεμινάρια κάτω από την ομπρέλα #ActionWebinars, στο πλαίσιο διεύρυνσης των τρόπων αξιοποίησης των 48 χρόνων εμπειρίας του Ομίλου στον τομέα της επικοινωνίας. «Η επικοινωνία είναι ένας ευρύς και πολυδιάστατος τομέας,» δήλωσε ο κ. Ιωαννίδης, «και μέσω των Action Webinars έχουμε σκοπό να αναλύσουμε διάφορες πτυχές του και σε συνεργασία με τους συνεργάτες μας να παρέχουμε πολύτιμες συμβουλές και να μοιραστούμε εξειδικευμένες γνώσεις και ενδιαφέρουσες πληροφορίες με όλους τους συμμετέχοντες.»
 
Από πλευράς Mind & Health ο Δρ. Θωμάς Δούκας δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ την Action Global Communications για αυτή την πρωτοβουλία. Η καλή ψυχική υγεία είναι σημαντικότατο κομμάτι επιβίωσης κατά τη δύσκολη περίοδο την οποία διανύουμε, και κάθε υπεύθυνος οργανισμός οφείλει να διαφυλάξει το προσωπικό του από τις προκλήσεις που φέρει η προσαρμογή στη νέα κανονικότητα, διασφαλίζοντας παράλληλα την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα.»
 
Η Mind and Health αποτελείται από μια ομάδα ψυχιάτρων, ψυχοθεραπευτών και συμβούλων που παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής, ψυχοθεραπείας, coaching και training. Ο Δρ. Δούκας, μαζί με τον ιδρυτή της Mind & Health, Δρ. Φλώρη Στύλιο, παρουσίασαν μία νέα προσέγγιση ηγεσίας και διοίκησης που επικεντρώνεται στην πρακτική και ψυχολογική στήριξη των υπαλλήλων. Αφουγκράζοντας τις ανάγκες της ομάδας, το εργασιακό περιβάλλον και οι διαδικασίες προσαρμόζονται με τρόπο που να συμβάλλει στη μείωση της ανησυχίας και του άγχους που έχει προκαλέσει η πανδημία και ο εγκλεισμός, ενθαρρύνοντας παράλληλα την εφαρμογή δέκα βασικών πρακτικών ενίσχυσης ψυχικού σθένους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Mind & Health: https://www.mindandhealthcy.org/
 
Το σεμινάριο παρακολούθησαν διευθυντικό προσωπικό, επικεφαλής ομάδων και τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού εταιρειών πελατών και συνεργατών της Action Global Communications αλλά και των γραφείων του δικτύου του Ομίλου σε 40+ χώρες.
 
Για την παρουσίαση του εν λόγω σεμιναρίου και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες σχετικά με τα #ActionWebinars επικοινωνήστε με την Action Global Communications μέσω email στο actionwebinars@actionPRgroup.com.
 
Για πληροφορίες σχετικά με την Action Global Communications επισκεφτείτε: https://actionprgroup.com/

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη