Πως αλλάζει το παιχνίδι της αγοράς: Partners VMLY&R Market Intelligence Report

Οι καιροί επιβάλλουν όσο ποτέ άλλοτε Game Changing Ideas και στην Partners VMLY&R ξέρουν πραγματικά πως να αλλάζουν το παιχνίδι. Πρωτοπόροι για άλλη μια φορά προσφέρουν στους πελάτες τους τα εργαλεία και τη γνώση που χρειάζονται, στην πρωτόγνωρη συνθήκη αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης που απορρέει από την πανδημία που βρεθήκαμε τόσο ξαφνικά. Για να αλλάξεις το παιχνίδι πρέπει να ξέρεις τους κανόνες, τους παίκτες, τις στρατηγικές και να μπορείς να αιφνιδιάσεις προβλέποντας τις επόμενες κινήσεις. Δηλαδή να βγεις μπροστά την κατάλληλη στιγμή με την κίνηση που κερδίζει. 
 
Παρέχοντας στους πελάτες τους μεταξύ πολλών άλλων εργαλείων το International Market Intelligence Report, οι Partners VMLY&R τους δίνουν στην πραγματικότητα το προβάδισμα στην αγορά, αφού έχουν πλέον τη γνώση, τις πληροφορίες και τα δεδομένα για να πάνε την εταιρεία τους ένα βήμα μπροστά. Η εν λόγω αναφορά παρουσιάζει τη γενική εικόνα επικοινωνίας μέσω case studies διαφόρων μαρκών της διεθνούς αγοράς.
 
Οι Partners VMLY&R ανήκουν σε ένα από τα πλέον επιτυχημένα παγκόσμια δίκτυα του κλάδου της επικοινωνίας, τη VMLY&R, και έχουν στη διάθεση τους μια δεξαμενή από εργαλεία αλλά και διεθνή δεδομένα και αναλύσεις. Αυτό κάνει πραγματικότητα τη φιλοσοφία τους για Connected Brands. Επίσης παρέχουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στρατηγικής και συμβουλευτικής επιχειρηματικότητας, όπου ξεκινώντας από την οριοθέτηση του προβλήματος, την αξιολόγηση των διαθέσιμων λύσεων, τον εντοπισμό των κατάλληλων μέσων και ολοκληρώνοντας με τη λήψη απόφασης προς υλοποίηση, ενεργούν για την ανάδειξη του επιχειρηματικού πνεύματος του πελάτη μέσω της ολιστικής προσέγγισής τους.
 

Δειτε Επισης

ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Πρόσβαση στο ψηφιακό κράτος για όσους δυσκολεύονται ζητά η Επιτροπή Θεσμών
ΟΕΒ: Απαράδεκτες απεργίες σε εταιρείες μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών έργων-Συντεχνίες «τιμωρούν» τις επιχειρήσεις
Καλύτερες οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ για την κυπριακή οικονομία-Ικανοποίηση Υπουργείου Οικονομικών
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Σε καθοδική πορεία ωθούμενος από τη μείωση στις τιμές της ενέργειας ο πληθωρισμός
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Στοχευμένη συγκέντρωση δυνητικών επενδυτών στο Λονδίνο-Παρουσιάστηκαν οι ευκαιρίες για επενδύσεις στην Κύπρο
Altius Insurance: Στηρίζει τη σύνοδο του πρώτου επιστημονικού συνεδρίου νοσηλευτικής και μαιευτικής