Τo digital relaunching της ΙΜΗ με ένα κλικ

InBusinessNews  23/05/2020 06:53
Τo digital relaunching της ΙΜΗ με ένα κλικ

Τo digital relaunching της ΙΜΗ με ένα κλικ

InBusinessNews  23/05/2020 06:53
Αποδεικνύοντας έμπρακτα για ακόμα μια φορά ότι μπορεί να καινοτομεί, να προσαρμόζεται και να βάζει στην αγορά προϊόντα και υπηρεσίες που το επιχειρηματικό κοινό όχι μόνο αγκαλιάζει, αλλά κυρίως χρησιμοποιεί και επωφελείται, η IMH την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 προχώρησε στην ψηφιακή παρουσίαση του νέου προγραμματισμού για το 2020 που λαμβάνει υπόψιν τα νέα δεδομένα ζωής και εργασίας, αλλά και τις δυνατότητες της τεχνολογίας.  

RELATED ARTICLESΣυγκεκριμένα, για τους επόμενους 8 μήνες, η ΙΜΗ έχει ετοιμάσει ένα εξαιρετικό και φιλόδοξο πρόγραμμα δραστηριοτήτων τόσο στο τμήμα συνεδρίων, εκθέσεων και client corporate events, όσο και στο τμήμα των media. Απώτερος στόχος του, να αποτελέσει ένα καινοτόμο και αποτελεσματικό σχέδιο στήριξης της επιχειρηματικότητας, στους τομείς της ενημέρωσης, και της γνώσης.

Ο  CEO της IMH, Γιώργος Μιχαήλ, διαβεβαίωσε πως «η αδυναμία φυσικής διοργάνωσης εκδηλώσεων, το γεγονός δηλαδή ότι δεν μπορούμε να έχουμε 500 άτομα σε μια αίθουσα, δεν σημαίνει ότι χαμηλώνει ο πήχης των απαιτήσεων, ή των στόχων κάθε δράσης. Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο θα ψηλώσουμε τον πήχη σε όλες μας τις δραστηριότητες, καθώς θα κάνουμε περισσότερες εκδηλώσεις σε αριθμό, με καλύτερο περιεχόμενο και ομιλητές, με περισσότερους συμμετέχοντες,  με μετρήσιμα KPIs, με μεγαλύτερο Return On Investment και με περισσότερη αξία για τους χορηγούς και υποστηρικτές».
 
Από την πλευρά της η Γενική Διευθύντρια Δάφνη Tανγκ υπογράμμισε πως «το τμήμα συνεδρίων της ΙΜΗ έχει προγραμματίσει 32 συνέδρια και εκθέσεις για το υπόλοιπο της χρονιάς, καλύπτοντας τους περισσότερους κλάδους της οικονομίας. Ιδιαίτερα φιλόδοξο, είναι το πρόγραμμά μας και για τα Διεθνή Συνέδρια και Investment Summits. Όλα, θα γίνουν digital και σε συνεργασία με τον Invest Cyprus. Για τους υπόλοιπους μήνες, έχουν προγραμματιστεί 10 Road Shows  - Ιnvestment Summits».
 
Αξίζει να σημειωθεί πως τους τελευταίους 2 μήνες οι άνθρωποι της  ΙΜΗ εργαστήκαν σκληρά, συνεργάστηκαν με εταιρείες κολοσσούς στην διοργάνωση digital events για να είναι σε θέση να μεταφέρει γνώση και πληροφόρηση, αλλά και να παρέχει εργαλεία για networking σε συμμετέχοντες και στους χορηγούς. Και όλα αυτά στο νέο digital περιβάλλον, που οι καιροί επιβάλλουν. 

Παρακολουθείστε ολόκληρη την παρουσίαση του νέου προγράμματος συνεδρίων και εκδηλώσεων της ΙΜΗ κάνοντας κλικ εδώ.

Για όσους δεν έχουν κάνει εγγραφή στην ψηφιακή εκδήλωση για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν θα πρέπει αρχικά να κάνουν εγγραφή
εδώ.

IMH Company Pack
Το ΙΜΗ Company Pack περιλαμβάνει σε λεπτομέρεια όλα τα προγραμματισμένα events της IMH και αποτελεί το μοναδικό στην αγορά χρήσιμο εργαλείο του είδους του για τους μάρκετερ που θέλουν να οργανώσουν τις δικές τους ενέργειες επικοινωνίας και μάρκετινγκ. Δείτε το ΙΜΗ Company Pack εδώ.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας