Μια κουβέντα για τη δημιουργία την αγορά και τις αξίες τους

Δελτίο Τύπου  22/05/2020 14:00
Μια κουβέντα για τη δημιουργία την αγορά και τις αξίες τους

Μια κουβέντα για τη δημιουργία την αγορά και τις αξίες τους

Δελτίο Τύπου  22/05/2020 14:00
Ο κλάδος Graphic Design του Alexander College διοργανώνει e – συζήτηση την Τρίτη 26 Μαΐου, στις 5:00μμ, με ομιλητή τον Χάρη Τσέβη. Η συζήτηση θα πάρει τη μορφή «κουβέντας» και ανταλλαγής απόψεων σχετικά με «την δημιουργία, την αγορά και τις αξίες τους». 

RELATED ARTICLES


Σκοπός της διαδικτυακής αυτής συνάντησης καλλιτεχνών, είναι να αναπτυχθή το θέμα των Γραφικών Τεχνών, ως κλάδου ο οποίος ενίσχυσε την προώθηση μηνυμάτων μέσω της δημιουργίας και δημιουργικότητας που στις μέρες μας παίρνει σάρκα και οστά, λόγω και της ραγδαίας τεχνολογικής ανάπτυξης. Επιπλέον, θα αναπτυχθή και το θέμα επικαιρότητας, που δεν είναι άλλο από αυτό της κρίσης που προέκυψε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Πώς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την εκάστοτε κρίση προς όφελός μας; Ένα ερώτημα που πρέπει να μας απασχολήσει, λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι η μία κρίση, διαδέχεται την άλλη.
Ο ομιλητής Χάρης Τσέβης visual designer. Σπούδασε στην Αθήνα και το Μιλάνο και σήμερα ζει στην Πάφο. Στο πελατολόγιό του βρίσκει κανείς πολυεθνικές από τη λίστα Fortune 500, καθώς και μερικά από τα πιο σημαντικά παγκόσμια μέσα ενημέρωσης και διαφημιστικές εταιρίες από κάθε ήπειρο.

Είναι επισκέπτης καθηγητής στον ΑΚΤΟ και αρθρογραφεί συχνά για θέματα design, αισθητικής, κυβερνοκουλτούρας και ιστορίας της πληροφορικής.
 
Για παρακολούθηση παρακαλώ ακολουθήστε το σύνδεσμο που θα βρίσκεται στην επίσημη σελίδα facebook “Alexander College”. Για διευκρινήσεις μπορείτε να καλείτε στο 24532373 ή να αποστείλετε μήνυμα στη σελίδα “Alexander College”.
 
Για να παρακολουθήσετε τη διάλεξη, ακολουθήστε το σύνδεσμο https://zoom.us/j/93697336080?pwd=dndPZzJkcUFDZHd0bDZGUUNhU1gvQT09.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας