Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ολοκλήρωση Ακαδημαϊκού Έτους με την εξ' αποστάσεως εκπαίδευση

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ανακοινώνει προς όλους τους φοιτητές, φοιτήτριες, προσωπικό και διδάσκοντες ότι τo Ακαδημαϊκό έτος 2020 θα ολοκληρωθεί διαδικτυακά, όπως ακριβώς προγραμματίστηκε και επικυρώθηκε από την Σύγκλητο. 
 
Το Πανεπιστήμιο λαμβάνοντας υπόψιν σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας;  τις σχετικές εισηγήσεις (ημερομηνιών 31.03; 10.04; 29.04) του Φορέα Διασφάλισης & Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ); τις σχετικές πρόνοιες της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου; το κοινό ψήφισμα της Συνόδου των Πρυτάνεων των Κυπριακών Πανεπιστημίων (20 Μαρτίου 2020), έχει πάρει την πιο πάνω απόφαση με γνώμονα πρώτιστα την ασφάλεια των φοιτητών και του προσωπικού , τα καλώς νοούμενα συμφέροντα των φοιτητών άλλα και τη διασφάλιση της ακαδημαϊκής ποιότητας.
 
Πιο συγκεκριμένα:
  • Η διδασκαλία των συμβατικών μαθημάτων θα συνεχίσει να προσφέρεται εξ αποστάσεως μέχρι και το τέλος του Εαρινού Εξαμήνου 2020 (22 Μαΐου 2020). 
  • Όλες οι Τελικές Εξετάσεις των Συμβατικών Μαθημάτων (25 Μαΐου -05 Ιουνίου 2020) είναι σε πλήρη εναρμόνιση με τα πρότυπα υψηλής ποιότητας και τις εισηγήσεις του Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε.) και θα πραγματοποιηθούν Εξ’ Αποστάσεως.
 
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με αίσθημα ευθύνης δρομολόγησε άμεσα και έγκαιρα διαδικασίες και πρακτικές καινοτομίας για την εξ’ αποστάσεως αποτελεσματική διεξαγωγή του εκπαιδευτικού έργου αλλά  και τη διεκπεραίωση των τελικών εξετάσεων. Όλες οι ενέργειες και αποφάσεις του Πανεπιστημίου είναι σε πλήρη εναρμόνιση με τις κατευθυντήριες γραμμές του Φορέα ΔΙΠΑΕ
 
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τους αρμόδιους φορείς,  το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό αλλά ιδιαίτερα στους φοιτητές και τις φοιτήτριες που με την ευελιξία, τη συλλογικότητα, και τη συνέπεια τους συνέβαλαν και εξακολουθούν να συμβάλλουν  στη μεγάλη επιτυχία του όλου εγχειρήματος.
 
Τέλος το Πανεπιστήμιο ανακοινώνει ότι όλες οι διοικητικές υπηρεσίες εξακολουθούν να λειτουργούν κανονικά εξ’ αποστάσεως.   

Δειτε Επισης

Σε τροχία απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου