Εξοικονομήστε προσαρμόζοντας τις ασφαλιστικές σας δαπάνες στις απαιτήσεις της εποχής

Sponsored Article   11/05/2020 14:57
Εξοικονομήστε προσαρμόζοντας τις ασφαλιστικές σας δαπάνες στις απαιτήσεις της εποχής

Εξοικονομήστε προσαρμόζοντας τις ασφαλιστικές σας δαπάνες στις απαιτήσεις της εποχής

Sponsored Article   11/05/2020 14:57

Η τρέχουσα πρωτοφανής συγκυρία δεν ανέτρεψε μόνο τη ρουτίνα της καθημερινότητάς μας. Με μακρόχρονες οικονομικές συνέπειες σε κάθε πτυχή της οικονομίας, η πανδημία μας οδηγεί, μετά το πρώτο σοκ του περιορισμού, σε μια σειρά από αναθεωρήσεις. Προσαρμογές αναγκαίες στη ζωή, τη δουλειά μας και τον οικογενειακό οικονομικό μας προγραμματισμό. 

RELATED ARTICLES

Είναι λογικό ότι τα σχέδια μας πρέπει να ξαναγίνουν από την αρχή καθώς πολλά γύρω μας θα αλλάξουν. Αν είστε αυτοαπασχολούμενοι ή εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, πολύ πιθανό η δουλειά σας να επηρεάστηκε. Ολόκληροι κλάδοι: ο τουρισμός, οι κατασκευές, οι μεταφορές, το εμπόριο, η εστίαση, η ψυχαγωγία και ο πολιτισμός υποχρεώνονται να αναθεωρήσουν πρακτικές, προϋπολογισμούς και στόχους.

Το ίδιο πρέπει να συμβεί με τον ατομικό και οικογενειακό οικονομικό προγραμματισμό. Περιττά έξοδα πρέπει να αποφευχθούν, πολυτελή σχέδια να αναβληθούν και να γίνει μια σοβαρή εξοικονόμηση στα βασικά, ζωτικά αγαθά.

Οι ασφάλειές μας είναι ένα από αυτά τα ζωτικής φύσης αγαθά για τα οποία πρέπει να λύσουμε την εξίσωση: να απολαμβάνουμε αξιόπιστες υπηρεσίες, ευρεία κάλυψη, σωστή εξυπηρέτηση χωρίς να πληρώνουμε μια περιουσία. Καθώς κάθε ευρώ μετρά, κάποιες ασφαλιστικές εταιρείες ξέρουν τον τρόπο: Έχοντας προσαρμοσμένο το μοντέλο τους στην ψηφιακή εποχή, είναι σε θέση να έχουν λιγότερα έξοδα και άρα να μπορούν να προσφέρουν καλύτερες τιμές.

Αρκεί να κάνετε αυτό που ήδη τώρα όλοι κάνουμε, να συναλλασσόμαστε από το διαδίκτυο!

Για παράδειγμα, η Gan Direct προσφέρει συνδυαστική κάλυψη αυτοκινήτου και περιουσίας, με καλύψεις όπως τις θέλετε και τιμή που σας επιτρέπει να εξοικονομείτε εκατοντάδες ευρώ το χρόνο.

Η «ενοποίηση» των δύο συμβολαίων σε ένα, οδηγεί σε σημαντική έκπτωση που φτάνει το 15%. Με αυτό τον τρόπο η Gan Direct παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα εξοικονόμησης κόστους και χρόνου, υπερβαίνοντας τα γραφειοκρατικά και διαχειριστικά κόστη των παραδοσιακών ασφαλειών.

Η μοναδική προσφορά αφορά στην ανανέωση ή τη σύναψη νέου συμβολαίου συνδυαστικής ασφάλισης για την περιουσία και το αυτοκίνητο, με κόστος που ξεκινάει από €144 το εξάμηνο ή €245 το χρόνο, υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, φυσικά.

Αντίθετα καμία υποχώρηση δεν γίνεται σε θέματα ποιότητας υπηρεσιών, κάλυψης και εξυπηρέτησης, όπως μία ημερομηνία ανανέωσης, 24ωρη Οδική Βοήθεια, 24ωρη Βοήθεια Ακίνητης Περιουσίας, 24ωρη Διευθέτηση Απαιτήσεων, δωρεάν νομική υποστήριξη και πολλά άλλα μοναδικά προνόμια.

Επιπλέον, με την υπηρεσία EasyPay Monthly μπορείτε να πληρώνετε διαδικτυακά τα ασφάλιστρά σας σε μηνιαίες δόσεις, ξενοιάζοντας έτσι από μία επιπλέον διαδικασία πληρωμής και επιπλέον χρεώσεις.

Η Gan Direct σας δίνει τη διέξοδο που απαιτεί η δύσκολη συγκυρία και επιβάλλει η νέα ψηφιακή εποχή στην οποία, έστω και απότομα, εισερχόμαστε.

Αξιοποιήστε την καλύτερη πρόταση της αγοράς σε τιμή, κάλυψη και εξυπηρέτηση από την ασφάλεια του σπιτιού σας με ένα τηλέφωνο στο 800 510 15 ή στο www.gandirect.com.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας