Eπιχειρείν σε περίοδο κατάστασης εκτάκτου ανάγκης και μέτρα τόνωσης των επιχειρήσεων στα Βαλκάνια

Η Eurofast, περήφανα, διοργανώνει στις 5 Μαΐου, 2020 το webinar με τίτλο «Eπιχειρείν σε περίοδο κατάστασης εκτάκτου ανάγκης και μέτρα τόνωσης των επιχειρήσεων στα Βαλκάνια», όπου θα συζητήσουμε πως οι χώρες των Βαλκανίων θα ξεπεράσουν τις επιπτώσεις του COVID19.

Οι άριστα καταρτισμένοι σύμβουλοί μας σε Αλβανία, Βοσνία, Βουλγαρία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Ρουμανία και Σερβία θα αναλύσουν, στα αγγλικά, την τρέχουσα κατάσταση και θα απαντήσουν όλες σας τις ερωτήσεις.

Για να εγγραφείτε στο webinar μας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://eurofast479.clickmeeting.com/doing-business-following-a-state-of-emergency-covid-19-impact-and-measures-eng/register

Η Eurofast είναι ένας οργανισμός παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών που απασχολεί συμβούλους σε περισσότερες από 22 πόλεις της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής (ΝΑΕΜΑ). Ο Οργανισμός κατέχει μοναδική θέση, ως πάροχος πολλαπλών υπηρεσιών, στις προτιμήσεις των επενδυτών και των εταιρειών που αναζητούν επαγγελματικού επιπέδου υπηρεσίες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Η Eurofast διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα και στελεχωμένα γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λευκωσία, Σόφια, Βουκουρέστι, Βελιγράδι, Ποντγκόριτσα, Τίρανα, Σκόπια, Ζάγκρεμπ, Πρίστινα, Μπάνια Λούκα, Σεράγεβο, Κάιρο, Αλεξάνδρεια, Τυφλίδα, Βηρυτό, Αρμπίλ, Μόσχα, Κίεβο και Τεχεράνη. Η ομάδα των έμπειρων συμβούλων μας έχει την ικανότητα να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά σε όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη, σε μία και μόνο συνάντηση, χρησιμοποιώντας έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας για όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Eurofast και τις υπηρεσίες που προσφέρει επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, www.eurofast.eu, ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@eurofast.eu
 
 

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά