Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Invest Cyprus: Πρώτη online ενημέρωση ξένων επενδυτών στην Κύπρο

Διαδραστική online ενημέρωση των ξένων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο με τίτλο “Cyprus Covid-19 Response Plan: What lies ahead?” διοργανώνει στις 28 Απριλίου ο Invest Cyprus. Στόχος της ενημέρωσης είναι να τεθούν επί τάπητος η σειρά ενεργειών που προτείνει ο Invest Cyprus για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κρίσης και την αύξηση της ελκυστικότητας της Κύπρου ως διεθνούς επενδυτικού προορισμού μέσω νέων πρωτοβουλιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της δύσκολης αυτής περιόδου, ο Invest Cyprus σε συντονισμό με την Κυβέρνηση, υπήρξε πολύ ενεργό τις τελευταίες εβδομάδες προτείνοντας σειρά δράσεων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κρίσης και μια σειρά από νέες πρωτοβουλίες με στόχο την επίτευξη βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης.

Κατά τη διάρκεια της online ενημέρωσης θα προβούν σε χαιρετισμό ο πρόεδρος του Invest Cyprus Μιχάλης Μιχαήλ και ο υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης, ενώ ο γενικός διευθυντής του Invest Cyprus Γιώργος Καμπανέλλας θα μπορεί σε ανάλυση σε ό,τι αφορά τις τελευταίες οικονομικές εξελίξεις στην Κύπρο, καθώς επίσης θα κάνει εκτενή αναφορά για τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για αντιμετώπιση της πανδημίας στον τομέα της υγείας και για τα μέτρα αντιμετώπισης των οικονομικών επιπτώσεων.
Μέσα από την ενημέρωση οι συμμετέχοντες διεθνείς επενδυτές που εδρεύουν στην Κύπρο θα μπορούν να λάβουν εκτενή πληροφόρηση για τα φορολογικά και άλλα μέτρα που έχει λάβει το Κράτος ώστε να προστατευθεί η συνέχεια της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Κύπρο, ενώ θα έχουν ευχέρεια να εκφράσουν τις απόψεις και τις ανησυχίες τους για την τρέχουσα κατάσταση.

Το briefing θα διεξαχθεί διαδικτυακά. Η είσοδος είναι κατόπιν πρόσκλησης, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου