Gan Direct: Τρεις μήνες δωρεάν ασφάλιση ή 50% έκπτωση έως 12 μήνες για όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με την πανδημία.

Στο πλαίσιο της κρίσιμης συγκυρίας που βιώνει η χώρα, η Gan Direct επιλέγει αυτόν τον τρόπο για να στείλει ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης και ευχαριστώ στο ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, όπως και σε όλους τους επαγγελματίες της Υγείας που δίνουν με αυταπάρνηση τον αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Δημιουργείται στην ουσία ένα ειδικό πλάνο σύμφωνα με το οποίο η συγκεκριμένη επαγγελματική ομάδα δικαιούται τρεις (3) μήνες δωρεάν αγορά ή ανανέωση συμβολαίου για αυτοκίνητο, κατοικία και υγεία ή έκπτωση 50% για συμβόλαια διάρκειας έξι (6) έως δώδεκα (12) μηνών.

Είναι εξάλλου αυτοί που ρισκάρουν περισσότερο από οποιονδήποτε σε καθημερινή βάση προκειμένου για την προστασία του κοινωνικού συνόλου και αυτό τους καθιστά πραγματικούς ήρωες!

Οι άνθρωποι της Gan Direct είναι στη διάθεσή τους να διεκπεραιώσουν κάθε ζήτημα που αφορά σε συμβόλαια, ανανεώσεις, συναλλαγές. Αναγνωρίζοντας τους περιορισμούς της τρέχουσας συνθήκης, οι ενδιαφερόμενοι αρκεί να αναφέρουν την ιδιότητά τους στην ομάδα εξυπηρέτησης και όλα γίνονται άμεσα, εύκολα και γρήγορα χωρίς αναμονές και γραφειοκρατία.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις σε καθημερινή βάση και είμαστε σε ετοιμότητα να προχωρήσουμε στις απαραίτητες αποφάσεις συντονισμένα και με γνώμονα πάντα την απόλυτη ασφάλεια όλων.

Δειτε Επισης

Την Τρίτη η 63η ετήσια γενική συνέλευση της ΟΕΒ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
Η πρώτη δικαστική απόφαση στην Κύπρο που επέτρεψε τη λήψη μαρτυρίας μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης σε αστική υπόθεση
Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi-Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»