Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Αφιέρωμα E-Shopping – Gap Card Processing Services: Ο πιστοποιημένος συνεργάτης της Worldline-Six Payment Services (Video)

To InBusinessNews παρουσιάζει το ειδικό αφιέρωμα «E-Shopping» με στόχο να προβάλει τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αγορά με διαδικτυακή παρουσία, προσφέροντας την ευκαιρία στον καταναλωτή να κάνει γρήγορα και αποτελεσματικά τις αγορές του. Μειωμένο κόστος, χαμηλότερες τιμές, αγορές από το σπίτι ή από το κινητό, ταυτόχρονη σύγκριση προϊόντων σε σύντομο χρονικό διάστημα, πρόσβαση σε σχόλια και παρατηρήσεις από άλλους καταναλωτές, εξοικονόμηση χρόνου και αποφυγή ταλαιπωρίας είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα των διαδικτυακών αγορών τόσο για τις ίδιες τις επιχειρήσεις όσο και για τους καταναλωτές. Το αφιέρωμα στόχο έχει να αναδείξει τις εταιρείες που πρωτοπόρησαν στη δημιουργία e-shops στην Κύπρο, που έχουν αρχίσει να επωφελούνται από αυτά και που σχεδιάζουν τα επόμενα τους βήματα σε σχέση με online αγορές. 

H GAP Card Processing Services, θυγατρική του ομίλου GAP Vassilopoulos, δραστηριοποιείται στο τομέα αποδοχής και επεξεργασίας καρτών στην Κύπρο και χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2017 ως πιστοποιημένος συνεργάτης της Worldline-Six Payment Services, της μεγαλύτερης εταιρείας επεξεργασίας συναλλαγών με κάρτες στην Ευρώπη.
 
Τις λύσεις της εταιρείας, τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού εμπορίου καθώς και τις συνήθειες των καταναλωτών σε ό,τι αφορά e-shopping, παρουσιάζει στην κάμερα του InBusinessNews o Γιώργος Αλεξάνδρου, E-Commerce Sales Manager, Payment Services Cyprus & Overseas της GAP Vassilopoulos Group.
 
«Βασικότερος στόχος της εταιρείας μας είναι να προσφέρει στον Κύπριο επιχειρηματία προηγμένες  λύσεις αποδοχής καρτών σε ανταγωνιστικές τιμές και με τα ψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.»
 

 

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου