Ceos και οικονομικοί φορείς μιλούν στο ΙΝ Βusiness

Δεκαέξι στελέχη, από τους βασικότερους τομείς της κυπριακής αγοράς, κάνουν προβλέψεις και εισηγήσεις για την επόμενη, μετά τον κορωνοϊό, μέρα.
 
Είναι σωστά τα μέτρα οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης; Πόσο επηρεάζονται οι τομείς δραστηριότητας; Δεκαέξι επιχειρηματίες καταθέτουν στο IN Business Aπριλίου τις απόψεις τους για τις επιχειρήσεις και την οικονομία, προτείνουν και προβλέπουν.    

Μιλούν οι: Πρόεδρος του ΚΕΒΕ Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης, πρόεδρος της ΟΕΒ Γιώργος Πέτρουκαι γενικός διευθυντής του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus) Γιώργος Καμπανέλλας. Επίσης, ο επιχειρηματίες: Κώστας Ζορπάς, εκτελεστικός πρόεδρος A. Ζορπάς & Υιοί, δρ Χριστόφορος Χατζηκυπριανού διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος συμβουλίου ΕυρωπαϊκούΠανεπιστημίου, Αλέξης Φωτιάδης διευθύνω σύμβουλος Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, Γιώργος Μούντης συνδιευθύνων συνέταιρος Chrysostomides Law, Ευγένιος Ευγενίου CEO and senior partner PwC Cyprus, Φίλιππος Φιλήςπρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής Lemisso ler Navigation, Tάκης Φειδία CEO Ομίλου CNP Cyprus, Αλέξης Χαραλαμπίδης, ιδιοκτήτης και πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου Charalambides Christis, Χρίστος Βασιλείουδιευθύνων σύμβουλος ΚPMG Κύπρου, Άρτεμις Αντωνιάδου, managing director, Voici La Mode Group of Companies, Αντρέας Πίττας, εκτελεστικός πρόεδρος Medochemie, Χαράλαμπος Πηλακούταςδιευθύνων σύμβουλος Ομίλου Πηλακούτα και Παντελής Λεπτός αναπληρωτής πρόεδρος Ομίλου Εταιρειών Λεπτός. 

Στηρίζουμε την κυπριακή επιχειρηματική κοινότητα τις δύσκολες μέρες που διανύουμε και προσφέρουμε το τεύχος Απριλίου δωρεάν σε digital μορφή σε όλους! Περισσότερες πληροφορίες στο inbusinessnews.com

Για να κατεβάσετε δωρεάν το περιεχόμενό μας πατήστε www.inbusinessnews.com/digitaledition

Δειτε Επισης

Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
16α IN Business Awards: Σε εξέλιξη η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες