ΙΝ Business Απριλίου: Η επόμενη μέρα

InBusinessNews  03/04/2020 09:08
ΙΝ Business Απριλίου: Η επόμενη μέρα

ΙΝ Business Απριλίου: Η επόμενη μέρα

InBusinessNews  03/04/2020 09:08
Στο νέο τεύχος του περιοδικού IN Business που κυκλοφορεί στα περίπτερα την Κυριακή 5 Απριλίου διαβάστε:

RELATED ARTICLESΗ επόμενη μέρα. Δεκαέξι σημαίνοντα στελέχη, από τους βασικότερους τομείς της κυπριακής αγοράς, κάνουν προβλέψεις και εισηγήσεις για την επόμενη, μετά τον κορωνοϊό, μέρα.

Οι αιωνόβιοι ξηροί καρποί. Ξεκίνησε από τον φούρνο της αυλής στο σπίτι και επεκτάθηκε σε εργοστάσιο. Η αιωνόβια εταιρεία, Ιωάννης Ζορπάς & Υιοί, οι γνωστοί ξηροί καρποί Αθηαινίτες, διανύει μια τεράστια πορεία στο κυπριακό επιχειρείν. Σήμερα διαθέτει τέσσερα καταστήματα, έχοντας έγνοια να διακρίνεται πάντα για την ποιότητα και τη φρεσκάδα. Την επιχείρηση μας συστήνει, εν μέσω απαγορεύσεων και περιορισμών του κορωνοϊού, ο εκ των διευθυντών της, Θεόκλητος Ζορπάς.
 
Το πρώτο βήμα. Την πρώτη σου δουλειά δεν την ξεχνάς ποτέ. Είναι αυτή που σε πήρε από το χέρι και σε περπάτησε στα κατατόπια της αγοράς εργασίας. Σε εφοδίασε με γνώσεις και εμπειρίες, προετοιμάζοντάς σε για το επόμενο επαγγελματικό βήμα. Το IN Business ταξίδεψε πίσω στον χρόνο με τέσσερα διευθυντικά στελέχη εταιρειών, τα οποία έχουν ένα κοινό σημείο. Ξεκίνησαν από τα χαμηλά και πήγαν στα ψηλά.

Στηρίζουμε την κυπριακή επιχειρηματική κοινότητα τις δύσκολες μέρες που διανύουμε και προσφέρουμε το τεύχος Απριλίου δωρεάν σε digital μορφή σε όλους! 

Για να κατεβάσετε δωρεάν το περιεχόμενό μας πατήστε www.inbusinessnews.com/digitaledition
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας