Consultics: Δημιουργία νέας προσέγγισης για προσαρμογή στα σημερινά δεδομένα

H εταιρεία Consultics στα πλαίσια των παγκόσμιων εξελίξεων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19, ανακοίνωσε την δημιουργία μιας εξειδικευμένης προσέγγισής που σκοπεύει στην κάλυψη των αναγκών εταιρειών από όλους τους τομείς για να διαφοροποιήσουν τον τρόπο εργασιών τους και να προσαρμοστούν στα σημερινά δεδομένα. Η εταιρεία λαμβάνοντας υπόψιν τους περιορισμούς και την σημαντικότητα για άμεση προσαρμογή στις αλλαγές, δίνει την δυνατότητα σε εταιρείες να λάβουν μια δωρεάν πρώτη αξιολόγηση και προσέγγιση βάση των αναγκών τους.

Βασισμένη στην αξιοποίηση βέλτιστων πρακτικών σε παγκόσμιο επίπεδο και μέσω εξειδικευμένων εργαλείων, η Consultics δημιούργησέ μία ολοκληρωμένη προσέγγιση η οποία δίνει την δυνατότητα σε εταιρείες να κατανοήσουν τις αλλαγές στο παγκόσμιο προσκήνιο, τόσο όσον αφορά την δική τους εταιρεία/επωνυμία όσο και τον κλάδο τους. Ακόμα με την χρήση τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης και εξαγωγής δεδομένων, δίνεται η δυνατότητα για κατανόηση της αλλαγής στην συμπεριφορά της αγοράς και συγκεκριμένα του πελατειακού κοινού της κάθε εταιρείας.

Επιπλέον, συνδυάζοντας  τεχνικές και εργαλεία από κάθε τομέα δραστηριότητας της συμπεριλαμβανομένου μεταξύ άλλων, υπηρεσιών εταιρικής στρατηγικής, αναδιοργάνωσης επιχειρήσεων και Marketing & Branding, προσφέρει μία ολοκληρωμένη και προσαρμοσμένη προσέγγιση σε κάθε εταιρεία ούτως ώστε να μπορέσει να διαφοροποιήσει τον τρόπο λειτουργίας της και να διατήρηση την στρατηγική και λειτουργική της αποδοτικότητα.

Για την συγκεκριμένη προσέγγιση, ο κ. Στέφανος Νικολάου, Ιδρυτής & CEO της Consultics ανέφερε: «Οι προσπάθειες μας για την καταπολέμηση των επιπτώσεων του Covid-19, δεν πρέπει περιορίζονται στις συμβουλές των ιατρικών επιστημόνων αλλά και στην προσαρμογή του επιχειρηματικού κόσμου στις ραγδαίες αλλαγές. Διαχρονικά, έχουμε χρησιμοποιήσει παγκόσμιες πρακτικές και σε συνδυασμό με την κατάλληλη τεχνογνωσία, έχουμε επιτύχει την δημιουργία επιχειρηματικών λύσεων που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, στοχεύουμε στο να βοηθήσουμε εταιρείες στην Κύπρο και το εξωτερικό να προσαρμοστούν σε αυτό το νέο περιβάλλον»

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να πάρετε δωρεάν αξιολόγηση της εταιρείας σας μέσω της ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας.  

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας