Infocredit: Τηλεφωνικό κέντρο και εισπράξεις μέσω πιστωτικής κάρτας

Λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα και κατανοώντας τις δυσκολίες των πελατών για διευθέτηση των οποιοδήποτε οφειλών σε καταστήματα ή τράπεζες, η Infocredit Group μπορεί να σας παρέχει την υπηρεσία πληρωμών μέσω τηλεφώνου με τη χρήση της πιστωτικής κάρτας. Οι εργασίες της εταιρείας μας διεξάγονται κανονικά, ενώ παράλληλα λαμβάνονται όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας και της προστασίας του προσωπικού της εταιρείας μας.

Το  τηλεφωνικό κέντρο της Infocredit Group μέσα από τις διάφορες υπηρεσίες του παρέχει λύσεις στην επικοινωνία με τους πελάτες και την εξόφληση λογαριασμών. Ξεκινώντας από την αποκατάσταση επαφής με τον πελάτη μπορεί να περάσει στις πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας εύκολα, γρήγορα και κυρίως με ασφάλεια. Αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα της ρευστότητας στη συνέχιση του κύκλου εργασιών φροντίζουμε να συνεχίσουν οι εισπράξεις κανονικά για να μπορέσει ο κάθε οργανισμός να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του τόσο απέναντι στο προσωπικό όσο και τους προμηθευτές του.   

Η Infocredit Group είναι πιστοποιημένη με το PCI (Payment Card Industry), το οποίο επιτρέπει στο τηλεφωνικό κέντρο να διεκπεραιώνει με ασφάλεια πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών. Όπως επίσης με ISO:27001:2013, ISO:22301:2012  και ISO:9001:2015
 
Το τηλεφωνικό κέντρο είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα υπηρεσίας που μπορεί εύκολα να ανατεθεί εκτός οργανισμού (outsourcing). Αναμφίβολα, η δημιουργία και ανάπτυξη ενός τηλεφωνικού κέντρου από έναν οργανισμό απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και κόστος. Συνεπώς, η ανάθεσή του σε εξωτερικό συνεργάτη μπορεί να διευκολύνει τον όγκο εργασιών μιας εταιρείας, πετυχαίνοντας βελτίωση στη ποιότητα με ταυτόχρονη μείωση του κόστους.  Η Infocredit Group πέτυχε να αποκτήσει εξειδίκευση στον τομέα της τηλεφωνικής επικοινωνίας, διεκπεραιώνοντας μεγάλο όγκο τηλεφωνημάτων και διασφαλίζοντας πάντα τη διατήρηση της ποιότητας.

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;