PwC Κύπρου: Όλο το προσωπικό μας εργάζεται από το σπίτι

Στην PwC η υγεία και η ευημερία του προσωπικού μας και η συνέχιση της εξυπηρέτησης των πελατών μας αποτελούν για μας προτεραιότητα. Στις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε σήμερα η εξάπλωση του ιού COVID-19 επιφέρει πολλαπλές προκλήσεις για τις επιχειρήσεις, την οικονομία αλλά και την κοινωνία ευρύτερα.
 
Με στόχο την αποτροπή της εξάπλωσης του ιού COVID-19, όλοι οι άνθρωποι της PwC εργάζονται από τη Δευτέρα, 16 Μαρτίου και για όσο χρειαστεί από το σπίτι τους αξιοποιώντας την ισχυρή τεχνολογική υποδομή και τις σύγχρονες πρακτικές εργασίας που έχει υιοθετήσει ο οργανισμός τα τελευταία χρόνια. Να σημειωθεί ωστόσο, ότι τα γραφεία του οργανισμού λειτουργούν κανονικά για να προσφέρουν τεχνική υποστήριξη.
 
Από την 1η Ιουνίου ο οργανισμός υιοθέτησε το πρωτοποριακό πλαίσιο ευέλικτης εργασίας «Everyday Flexibility» το οποίο προσφέρει στους ανθρώπους της PwC ευελιξία ως προς το που πως και πότε θα εργαστούν. Αξιολογώντας τα νέα δεδομένα, η PwC παρέχει σήμερα ενισχυμένη ευελιξία στους γονείς με παιδιά 15 ετών και κάτω, ώστε να μπορούν να συνδυάσουν τις προσωπικές τους ανάγκες με την παροχή υψηλής αξίας για την κάλυψη των αναγκών των πελατών τους.
 
Επιπλέον, ο οργανισμός έχει από την πρώτη στιγμή δημιουργήσει ειδική σελίδα (google site) μέσα από την οποία επικοινωνεί με τους ανθρώπους του, παρέχοντάς τους διαρκή καθοδήγηση και συμβουλές για τον ιό COVID-19. Ως ένα επιπλέον μέτρο για την προστασία των ανθρώπων, των πελατών και των συνεργατών της PwC, έχουν αναβληθεί όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις μέχρι τις 30 Απριλίου, οπότε και θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση, και έχουν απαγορευτεί όλα τα ταξίδια ενώ αποτρέπονται όλες οι συναντήσεις που απαιτούν φυσική παρουσία.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η PwC Κύπρου έχει πιστοποιηθεί από την Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης για το Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας και στο πλαίσιο αυτό, από την πρώτη στιγμή ενεργοποίησε με επιτυχία το πλάνο επιχειρησιακής συνέχειας (business continuity plan) που έχει καταρτίσει.
 
Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC, κ. Ευγένιος Ευγενίου ανέφερε ότι «ως οργανισμός πρώτη μας μέριμνα είναι οι άνθρωποι, οι πελάτες και οι συνεργάτες μας και ως εκ τούτου λάβαμε έγκαιρα όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την ευημερία τους. Παρακολουθούμε στενά όλες τις εξελίξεις και είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους ανθρώπους και τους πελάτες μας προσφέροντας τους τη στήριξη που χρειάζονται στις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Μέσα από την τήρηση των σχετικών οδηγιών, τη συνεργασία και τη θετική προσέγγιση θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις, #staysafe».
 
Σημείωση: Αύριο Πέμπτη 19 Μαρτίου στις 15.00 τοπική ώρα η PwC διεξάγει webcast για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του COVID-19 στην επιχειρηματική κοινότητα. Για εγγραφή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της PwC www.pwc.com.cy
 
 

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά