Πώς η ΕΥ Κύπρου ανταποκρίνεται στην επιδημία του COVID-19

Καθώς ο COVID-19 εξακολουθεί να επηρεάζει την παγκόσμια και τοπική κοινότητα, η ΕΥ Κύπρου έχει εφαρμόσει μια σειρά μέτρων για την προστασία τόσο των υπαλλήλων, των πελατών και των συνεργατών της καθώς και της ευρύτερης κοινότητας, ελαχιστοποιώντας έτσι πιθανές διαταραχές. 

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει ήδη λάβει μια σειρά από προληπτικά μέτρα σε σχέση με τον κορονοϊό με βάση την καθοδήγηση και τις οδηγίες της Κυπριακής Κυβέρνησης και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO). Αυτά περιλαμβάνουν οδηγίες που αναστέλλουν όλα τα μη αναγκαία διεθνή ταξίδια, σε πλήρη συμμόρφωση με τις κυβερνητικές οδηγίες, καθώς και την εφαρμογή των οδηγιών που αφορούν αυτό-απομόνωση και καραντίνα. Όλες οι εκδηλώσεις πελατών, τα συνέδρια και τα σεμινάρια που είχαν προγραμματιστεί για αυτή την περίοδο έχουν αναβληθεί και μεταφερθεί για μεταγενέστερο στάδιο.

Από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, 2020, έχουν ληφθεί μέτρα εργασίας εξ αποστάσεως με την πλειοψηφία τoυ προσωπικού μας να εργάζεται από το σπίτι. Παρ’ όλα αυτά, τα γραφεία μας παραμένουν ανοιχτά, καθώς συνεχίζουμε να λειτουργούμε πλήρως, προσφέροντας όλες τις υπηρεσίες μας και στηρίζοντας τους πελάτες μας ακόμα και από απόσταση.

Σε σχόλιό του για τα τρέχοντα γεγονότα, ο Σταύρος Παντζαρής, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Κύπρου, είπε: «Καθώς οι εξελίξεις γύρω από τον COVID-19 συνεχίζονται με νέα κρούσματα να εμφανίζονται καθημερινά, εμείς σκοπεύουμε να συνεχίσουμε τις εργασίες μας με τρόπο ώστε να προστατέψουμε την υγεία και την ευημερία του προσωπικού μας, των πελατών μας και της ευρύτερης κοινότητας, ελαχιστοποιώντας παράλληλα οποιεσδήποτε πιθανές διαταραχές. Έχουμε θέσει σε εφαρμογή πολλαπλά μέτρα ενώ οι ομάδες μας ήδη αξιοποιούν την τεχνική μας υποδομή που τους επιτρέπει να εργάζονται με ασφάλεια από το σπίτι. Ευελπιστούμε στην γρήγορη ανάρρωση όσων νοσούν από τον κορονοϊό».
 

Επιπλέον, εξετάζουμε και θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε τρόπους για να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις που επηρεάζονται από αυτή την επιδημία. Παραμένουμε σε συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες μας για όλα τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση τα οποία επηρεάζουν άμεσα τη γραμμή δραστηριότητας των επιχειρήσεών τους. Όλες οι σχετικές ανακοινώσεις εμφανίζονται εδώ. Προτρέπουμε επίσης να επισκεφτείτε την ειδική σελίδα μας για τον COVID-19, όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πώς να βοηθήσετε τον οργανισμό σας.

Η ΕΥ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, συνεχίζει να ανανεώνει τις οδηγίες με βάση τις συνεχείς εξελίξεις και εργάζεται για τη στήριξη όλων των ανθρώπων και πελατών της έτσι ώστε να ανταπεξέλθουν σε αυτή την κρίση με τις ελάχιστες διαταραχές.
 

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά