Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου: Αναστέλλει όλες τις δράσεις και εκδηλώσεις

Ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου στα πλαίσια πλήρους συμμόρφωσης σχετικά με τα μέτρα που εξήγγειλε η Κυβέρνηση προς περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοιού/covid19, αναστέλλει όλες τις δράσεις και εκδηλώσεις του μέχρι τις 10 Απριλίου. Θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση και οι εκδηλώσεις μας θα προγραμματιστούν εκ νέου σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Η παιδική κινηματογραφική παράσταση "Blinky Bill" η οποία ήταν προγραμματισμένη στις 22 Μαρτίου ώρα 11.00π.μ. στο KCineplex Λάρνακας αναστέλλεται και θα προγραμματιστεί εκ νέου. Τα εισιτήρια που έχουν εκτυπωθεί παραμένουν σε ισχύ προς χρήση για τη νέα ημερομηνία της εκδήλωσης.

Η Θεατρική παράσταση "Η τύχη της Μαρούλας" η οποία ήταν προγραμματισμένη στις 4 Απριλίου και ώρα 20.30 στο Σατιρικό θέατρο Λευκωσίας, θα προγραμματιστεί εκ νέου και τα εισιτήρια που έχουν εκτυπωθεί παραμένουν σε ισχύ προς χρήση για τη νέα ημερομηνία της θεατρικής παράστασης.

Τα γραφεία του Συνδέσμου σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό θα λειτουργούν προς εξυπηρέτηση του μελών μας, ωστόσο δε θα υποδέχονται κόσμο, προς ασφάλεια των μελών του Συνδέσμου, λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάγονται σε ευπαθείς ομάδες. Θα είναι δυνατή η διαδικτυακή και τηλεφωνική επικοινωνία, προς εξυπηρέτηση των μελών μας.

Η Ετήσια Εβδομάδα ενημέρωσης για τις ρευματικές και μυοσκελετικές παθήσεις από τις 4 εώς 17 Μαίου θα διεξαχθεί ως έχει προγραμματίστεί και όπου ενδείκνυται το πρόγραμμα θα αναπροσαρμοστεί βάσει των νέων συνθηκών και τυχόν νέων μέτρων εξαγγελίας, με κύριο μέλημα την ασφάλεια των πολιτών. Βάσει αυτού ο Σύνδεσμος εξετάζει εναλλακτικό σχέδιο προς εφαρμογή σε περίπτωση που χρειαστεί.

Ο Αντιρευματκός Σύνδεσμος Κύπρου παρακολουθεί τις εξελίξεις, συμμορφώνεται πλήρως με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και διαβεβαιώνει το κοινό και τα Μέλη του πως συνεχίζει το έργο του προς στήριξη στους Ρευματοπαθείς.

Δειτε Επισης

Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Το ευρωπαϊκό έργο Waste Wisely Cyprus on Tour
Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου