Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

The 1:1 diet by Cambridge Weight Plan

Με το νέο της όνομα μας συστήθηκε η The 1:1 diet by Cambridge Weight Plan, στη δημοσιογραφική διάσκεψη αλλά και στο Gala Dinner για το Slimmer of the Year 2020.
 
Η νέα εμπορική επωνυμία, θέτει τους Συμβούλους, στο κέντρο ακριβώς της εταιρείας.

Αφού λέγοντας 1:1, αντανακλά την ατομική στήριξη ενός προς ένα που προσφέρουν οι Σύμβουλοι στους διαιτώμενους. Η νέα εμπορική επωνυμία θέτει την προσωπική υποστήριξη που προσφέρεται από τους Συμβούλους στην καρδιά της νέας μας εταιρείας.

Προσωπική υποστήριξη 1:1 για την επιτυχή απώλεια βάρους αλλά και διατροφή 1:1 αφού τίθεται σε κυκλοφορία σε όλη την Κύπρο και στις υπόλοιπες διεθνείς αγορές μέχρι το 2020, είμαστε ενθουσιασμένοι και σίγουροι ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και να έχουμε ακόμα μεγαλύτερο αντίκτυπο στον αγώνα κατά της παχυσαρκίας όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
Μια γκάμα Προϊόντων με πάνω από 35 θρεπτικά ισορροπημένα υποκατάστατα γευμάτων χαμηλών θερμίδων τα οποία περιλαμβάνουν σούπες, σέικ, μπάρες, ποτά έτοιμα για κατανάλωση, πακέτα γευμάτων, σμούθις, γεύσεις νερού και εποχιακά προϊόντα.
Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η εταιρεία υποστηρίζεται από κριτικά αναγνωρισμένη ιατρική έρευνα, αλλά επίσης και το ότι είναι δομημένη με τον μοναδικό συνδυασμό των πιο κάτω:
 
Ένα Πρόγραμμα με βήματα, το οποίο προσαρμόζεται ξεχωριστά σε κάθε διαιτώμενο, το οποίο καθοδηγεί το άτομο που επιδιώκει την απώλεια βάρους μέσα από απλά βήματα για την απώλεια βάρους και επαναφέρει τα συμβατικά τρόφιμα με ένα συστηματικό και δομημένο τρόπο που εξασφαλίζει μακροπρόθεσμη επιτυχία.
 
Και τελικά, αλλά και το πιο σημαντικό είναι το Προσωπικό, οι ανεξάρτητοι Σύμβουλοι που παρέχουν τα κίνητρα, την υποστήριξη και την προσωπική καθοδήγηση σε κάθε διαιτώμενο. Αυτοί οι εκπαιδευμένοι και διαπιστευμένοι Σύμβουλοι βρίσκονται στην καρδιά της εταιρείας μας. Αυτοί οι σύμβουλοι παρέχουν το βασικό στοιχείο της εταιρείας μας - Προσωπική Υποστήριξη για την Επιτυχία.
                                                                         
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Andy Jones, Διευθυντής Εξαγωγών της Cambridge Weight Plan όπου δήλωσε μεταξύ άλλων:  «η διατροφή The 1:1 diet by Cambridge Weight Plan λειτουργεί πραγματικά και ανυπομονούμε να μεταμορφώσουμε τη ζωή περισσότερων ανθρώπων μέσα από  τα προϊόντα μας, το πρόγραμμα μας και κυρίως μέσα από τους ανθρώπους μας τα επόμενα χρόνια.»
 
Στη συνέχεια ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Dean Zenios και η γενική διευθύντρια Χριστίνα Παντελή μίλησαν για την εταιρεία αλλά και για τους 60 Σύμβουλους τους σε όλη την Κύπρο που αυτό που κάνουν είναι να αλλάζουν τις ζωές των ανθρώπων. «Η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και βοήθεια που οι Σύμβουλοι μας προσφέρουν στους Πελάτες μας τους βοηθά να επιτύχουν τους στόχους τους, βελτιώνοντας και αλλάζοντας τη ζωή τους. Αυτή είναι η 1: 1 Diet.» είπε η κ. Παντελή.
 
Νικήτρια της βραδιάς Slimmer of the Year 2020 Cambridge Weight Plan, αναδείχθηκε η Μαρίνα Πέτρου με τη βοήθεια της Συμβούλου της Δέσπως Κοζάκου όπου συνολικά έχασε 72 κιλά και κέρδισε ξανά τη ζωή της και την υγεία της. Η Μαρίνα Πέτρου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον παγκόσμιο διαγωνισμό Slimmer of The Year 2020 στα Αραβικά Εμιράτα.

Δειτε Επισης

7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη
Η Πετρολίνα σύμμαχος ζωής του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»