Αφοσίωση στην υγεία και στην ευημερία των ανθρώπων μας, των πελατών μας και της κοινωνίας

Στην Deloitte είμαστε αφοσιωμένοι στην καλή υγεία και στην ευημερία των ανθρώπων μας, των πελατών μας και της κοινωνίας μέσα από την οποία δραστηριοποιούμαστε και οφείλουμε, ειδικά αυτές τις περιόδους, να στηρίζουμε. Στο πλαίσιο αυτό, η Deloitte έχει λάβει διάφορα μέτρα προφύλαξης από την αρχή της εμφάνισης του κορωνοϊού (όπως αυτοπεριορισμό, ταξιδιωτικούς περιορισμούς, ενισχυμένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στα γραφεία) για να συμβάλει στην επιβράδυνση της εξάπλωσης του ιού στην Κύπρο.
 
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Κύπρο και τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση στις 15 Μαρτίου 2020, υιοθετούμε επιπλέον εργασία από το σπίτι (“Work-from-Home”) για όλους τους εργαζομένους μας, ξεκινώντας από τις 16 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεωτέρας. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πελάτες μας και το ευρύτερο κοινό, ότι στις συλλογικές μας προσπάθειες για την ευημερία των συναδέλφων μας και της κοινωνίας ευρύτερα, συνεχίζουμε να σεβόμαστε τις επαγγελματικές μας δεσμεύσεις και έχουμε τις υποδομές που μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε τις εργασίες μας χωρίς διακοπή.
 
«Καθώς ο COVID-19 απειλεί την υγεία του τόπου μας, οφείλουμε να εφαρμόσουμε νέες μορφές εργασίας στο βαθμό εκείνο που μπορούμε. Παρόλο που η εταιρεία μας έχει ήδη επιβάλει τους αναγκαίους ταξιδιωτικούς περιορισμούς και μέτρα υγιεινής, αποφασίσαμε να λάβουμε περαιτέρω μέτρα που θα συμβάλουν στη μείωση της εξάπλωσης του ιού, έχοντας πάντα ως κύριο μέλημα την καλή υγεία των ανθρώπων μας, των πελατών μας και της κοινωνίας. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να διεκπεραιώσουμε στο έπακρο τις υποχρεώσεις μας και ταυτόχρονα να στηρίξουμε τους πελάτες μας αυτή τη δύσκολη περίοδο", εξηγεί ο Χρίστης Μ. Χριστοφόρου, Διευθύνων Σύμβουλος της Deloitte Κύπρου.
 
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Deloitte αναπτύσσει ευέλικτες μεθόδους εργασίας, κυρίως με την πιο ευρεία χρήση υφιστάμενης της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των εικονικών συνεδριάσεων, βιντεοδιασκέψεων και εργαλείων συνεργασίας (collaboration tools). Καθώς οι δραστηριότητες της Deloitte συνεχίζουν κανονικά, θα συνεχιστεί και η πρόσληψη νέων υπαλλήλων.
 
Όλα τα επαγγελματικά ταξίδια έχουν αναβληθεί μέχρι νεωτέρας. Ως περαιτέρω προληπτικό μέτρο και λόγω διαταραχών στις μετακινήσεις, όλα τα διεθνή συνέδρια, συναντήσεις, προγράμματα και εκδηλώσεις της Deloitte έχουν αναβληθεί, ενώ τα εγχώρια θα ακολουθήσουν τόσο τις οδηγίες του δικτύου όσο και τις κυβερνητικές κατευθύνσεις και απαιτήσεις.
 
Οι επαγγελματίες της Deloitte παγκοσμίως, παρακολουθούν τις εξελίξεις και συγκεντρώνουν πληροφορίες για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να διαχειριστούν και να μετριάσουν τον κίνδυνο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο www.deloitte.com/COVID-19 και για τις τελευταίες εγχώριες εξελίξεις και τα μέτρα που υιοθετήθηκαν από την Κυβέρνηση, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.deloitte.com/cy.

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας