Christoudias Logistics: Λήφθηκαν τα απαραίτητα μέτρα και λειτουργεί κανονικά

Σε σχέση με την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί και τα μέτρα της κυβέρνησης για καταπολέμηση του ιού COVID-19 η Christoudias Logistics επισημαίνει πως η εταιρεία λειτουργεί κανονικά και ότι έχει λάβει όλα τα μέτρα για αντιμετώπιση του προβλήματος.
 
Η εταιρεία εφαρμόζει το πρότυπο πρωτόκολλο κρίσης και έχει λάβει όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας του προσωπικού της αλλά και για τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας της.

Σε ανακοίνωση της αναφέρει πως «συνεχίζουμε, χωρίς διακοπή, να δεχόμαστε όλες τις κρατήσεις, τη μεταφορά εμπορευμάτων, την αποθήκευση και τον εκτελωνισμό των εμπορευμάτων των πελατών μας.

Για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινήσεις για την κατάσταση μη διστάσετε  να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών και τις επαφές πωλήσεων μας που είναι στη διάθεση σας διαθέσιμες για τυχόν ερωτήσεις ή ανησυχίες. Η εταιρεία μας με την υπευθυνότητα που την διακρίνει σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας της είναι αποφασισμένη να στηρίξει εσάς και την επιχείρησή σας όλο το 24ωρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση μέχρι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.
 
Ο τόπος μας έχει αντιμετωπίσει πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις και έχει καταφέρει όχι μόνο να επιβιώσει αλλά και να ορθώσει ανάστημα. Με πειθαρχία στα ανακοινωθέντα μέτρα,  αίσθημα προσωπικής ευθύνης και θετική αντιμετώπιση των πραγμάτων θα ξεπεράσουμε όλοι μαζί και αυτή τη δοκιμασία».

Δειτε Επισης

Η πρώτη δικαστική απόφαση στην Κύπρο που επέτρεψε τη λήψη μαρτυρίας μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης σε αστική υπόθεση
Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi-Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού