JCC Payment Systems: Ηλεκτρονική τιμολόγηση μέσω Impact

Η τεχνολογία αλλάζει τα δεδομένα της καθημερινότητας πολύ γρήγορα και καθιστά πλέον εφικτό αλλά και απαραίτητο τον ψηφιακό μετασχηματισμό για κάθε σύγχρονη επιχείρηση. Η αλλαγή είναι καλοδεχούμενη όταν συνοδεύεται από σημαντικά και μετρήσιμα οφέλη όπως είναι η εξοικονόμηση κόστους και η αύξηση της παραγωγικότητας. Αυτά και πολύ περισσότερα προσφέρουν οι λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης της εταιρείας Impact, πρωτοπόρου στον τομέα αυτό στην Ελλάδα και Ευρώπη γενικότερα, τις οποίες αντιπροσωπεύει στην Κυπριακή αγορά η JCC Payment Systems, η πιο αξιόπιστη εταιρεία παροχής λύσεων και υπηρεσιών πληρωμών σε επιχειρήσεις και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς της χώρας.

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση δεν είναι όπως πιστεύεται απλά η χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποστολή ή την παραλαβή των τιμολογίων αλλά πολύ περισσότερα. Πρόκειται για την πλήρη αυτοματοποίηση της διαδικασίας τιμολόγησης. Αφορά δηλαδή την δημιουργία των παραστατικών της επιχείρησής σας σε ηλεκτρονική μορφή και την αποστολή τους στους πελάτες σας μέσω μίας ασφαλούς και οργανωμένης υπηρεσίας.

Τι κερδίζει η εταιρεία σας από τις λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης που προτείνει η JCC;
  • Όλα τα παραστατικά σας είναι άμεσα διαθέσιμα ηλεκτρονικά χωρίς να χρειάζεται να τα τυπώνετε σε χαρτί και να τα διατηρείτε σε φυσικά αρχεία που καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο σε εγκαταστάσεις δικές σας ή τρίτων.
  • Οι πελάτες σας παραλαμβάνουν εγγυημένα τα παραστατικά μέσω αυτοματοποιημένης διαδικασίας, επιτρέποντας τους να τα εισαγάγουν εύκολα στα δικά τους λογιστικά συστήματα, απαλλάσσοντας τους από χρονοβόρες χειροκίνητες διαδικασίες οι οποίες είναι επιρρεπής σε λάθη που πέραν του κόστους, επηρεάζουν αρνητικά και την εξυπηρέτηση των πελατών.
  • Σας επιτρέπουν να ασχολείστε με το αντικείμενο της εργασίας σας και όχι με χρονοβόρες και χειροκίνητες εργασίες όπως η αρχειοθέτηση.
  • Απλά εκδίδετε τα παραστατικά στο ERP σύστημα που έχετε (οποιοδήποτε και αν είναι αυτό) χωρίς να απαιτείται η διαφοροποίηση των υφιστάμενων σας διαδικασιών, και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η JCC.
  • Ελευθερώνετε τον χρόνο σας και μειώνετε σημαντικά το κόστος σας.
  • Συμβάλλετε ενεργά για ένα πιο πράσινο μέλλον στην Κύπρο.
 
H JCC παρέχει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών στην Κυπριακή αγορά που εξασφαλίζει την πλήρη ηλεκτρονική διασύνδεση των μερών που σχετίζονται με την εφοδιαστική αλυσίδα (επιχειρήσεις με τους προμηθευτές τους).

Οι υπηρεσίες αυτές είναι οι: Archiving; Paperless Connect; EDI Connect και E-POD Connect.
 
Archiving: είναι μια λύση ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης, για την αποθήκευση όλων των παραστατικών όπως είναι τα τιμολόγια, δελτία αποστολής κ.λπ. Όλα τα αρχεία αποθηκεύονται τοπικά ή στο cloud σε μορφή .pdf. Με μηχανισμούς έξυπνης αναζήτησης, η ανάκτησή τους είναι εύκολη και άμεση. Αυτοματοποιεί την διαχείριση των τιμολογίων που εκδίδει μια επιχείρηση, των υπογεγραμμένων δελτίων αποστολής που επιστρέφουν και των εισερχομένων παραστατικών που λαμβάνει. Λειτουργεί ανεξάρτητα από οποιοδήποτε εγκατεστημένο σύστημα και υποδομή υπάρχει, συμπληρωματικά του λογισμικού προγράμματος και των εκτυπωτικών μηχανημάτων της επιχείρησής.
 
Paperless Connect: είναι μία ασφαλής, οργανωμένη & πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία για την ανταλλαγή άυλων παραστατικών μεταξύ επιχειρηματικών συνεργατών σε όλο τον κόσμο. Το συγκριτικό πλεονέκτημα της υπηρεσίας είναι η πρόσβαση στο πλήρες ιστορικό της παραλαβής του τιμολογίου με πληροφορίες για τον χρήστη, την ημέρα και ώρα παραλαβής. Δεν χρειάζεται καμία εγκατάσταση ή τεχνογνωσία, παρά μόνο σύνδεση στο διαδίκτυο. Η ευκολία επεκτείνεται και στην αναζήτηση συνεργατών μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο εταιρειών που είναι ήδη συνδεδεμένοι στην υπηρεσία.
 
EDI Connect:  είναι μια Electronic Data Interchange (EDI) υπηρεσία η οποία βοηθά τις επιχειρήσεις να ανταλλάσσουν ηλεκτρονικές πληροφορίες και να αυτοματοποιήσουν την καταχώρησή τους στο λογιστικό τους σύστημα (ή σύστημα επιχειρησιακού σχεδιασμού -ERP). H προηγμένη τεχνολογία που εφαρμόζει εγγυάται γρήγορη υλοποίηση χωρίς απαιτήσεις για τεχνικές αλλαγές ή μετατροπές διαδικασιών. Συγκεκριμένα, προσφέρει τη δυνατότητα μετατροπής οποιουδήποτε παραστατικού που εκδίδεται από το υφιστάμενο σύστημα του εκδότη στη μορφή που απαιτείται για την αυτόματη καταχώρησή του στο σύστημα του παραλήπτη, π.χ. EDIFACT, XML, ASCII.
 
E-POD Connect: πρόκειται για μια καινοτόμο λύση η οποία αυτοματοποιεί την διαδικασία παραλαβής των εμπορευμάτων, αποφεύγοντας την εκτύπωση δελτίων αποστολής σε χαρτί καθώς η υπογραφή για το δελτίο αποστολής λαμβάνεται ηλεκτρονικά από τον παραλήπτη μέσω μίας κινητής συσκευής. Η δημιουργία άυλων δελτίων αποστολής μεταμορφώνει τη διαδικασία αποστολής εμπορευμάτων σε ψηφιακή. Ως επέκταση της λύσης Archiving αρχειοθετεί τα ψηφιακά υπογεγραμμένα ηλεκτρονικά δελτία αποστολής και τα αποστέλλει άυλα και αυτοματοποιημένα στους παραλήπτες τους μέσω της υπηρεσίας Paperless Connect.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πιο πάνω λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης της JCC μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της JCC στη διεύθυνση: https://www.jcc.com.cy/digital-services/electronic-invoicing καθώς και το: https://jcc.wedoconnect.com/ ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς στο 22868000.
 
 
 

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»