Νέα ημερομηνία για το CIM Summit 2020

Δελτίο τύπου  12/03/2020 11:19
Νέα ημερομηνία για το CIM Summit 2020

Νέα ημερομηνία για το CIM Summit 2020

Δελτίο τύπου  12/03/2020 11:19

To Cyprus Institute of Marketing ανακοινώνει ότι ανταποκρινόμενο στις οδηγίες του κράτους για περιορισμό της εξάπλωσης του ιού COVID-19 στην Κύπρο και στα πλαίσια της ευθύνης του για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, η διοργάνωση του CIM Summit 2020 με τίτλο «Navigating the Future», μετατίθεται για το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020, στις 08:30-13:00, στα γραφεία της Τράπεζας Κύπρου (Αγία Παρασκευή), στη Λευκωσία.

RELATED ARTICLES


Το Συνέδριο CIM αποτελεί σημείο αναφοράς για τους τομείς της Διοίκησης και του Μάρκετινγκ στην Κύπρο, αλλά και στην Ευρώπη ευρύτερα, καθώς διοργανώνεται σε ετήσια βάση και έχει ως στόχο να ενημερώσει τις κυπριακές επιχειρήσεις για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του Μάρκετινγκ και της Διοίκησης.
Το Συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, ανώτερους κυβερνητικούς υπαλλήλους, διευθυντές μάρκετινγκ, διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού, διευθυντές πωλήσεων, διευθυντές παραγωγής, διευθυντές logistics και γενικότερα, σε κάθε στέλεχος που επιθυμεί να ενημερωθεί για τις τελευταίες τάσεις στον κόσμο των επιχειρήσεων.
 
Η εκδήλωση θα φιλοξενήσει παγκοσμίου φήμης ξένους ακαδημαϊκούς, από κορυφαία Business Schools της Ευρώπης, οι οποίοι θα μοιραστούν τις γνώσεις τους με τους παρευρισκόμενους από κορυφαίες εταιρείες της Κύπρου. Μέσα από τις παρουσιάσεις τους, θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τη δύναμη του πετυχημένου Μάρκετινγκ και Management.
Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επεκτείνουν τις επαγγελματικές τους γνώσεις και να κατακτήσουν τεχνικές και στρατηγικές, οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στις καθημερινές τους επιχειρηματικές αποφάσεις και συνεργασίες.

Αναλυτικά, τα βασικά θέματα συζήτησης του Συνεδρίου, είναι τα παρακάτω:

«Retail: The Power and the Profits»                                                    

Marcel Corstjens, Emeritus Professor of Marketing and the Unilever Chaired Professor of Marketing, INSEAD

«The Future of Leadership»

Randall Peterson, Professor of Organizational Behavior, London Business School

«How to Manage Strategic Assets Effectively»

Catherine Magelssen, Assistant Professor of Strategy & Entrepreneurship, London Business School

«How to Build a Reputation in Years and lose it Overnight»

Jonathan Haslam, Director, Haslam Media

 
Οργανωτής: Cyprus Institute of Marketing-The Cyprus Business School, Πλατινένιος Χορηγός: MetLife, Χρυσός Χορηγός: Green energy, Cablenet Αργυροί Χορηγοί: GanDirect, McDonalds, C.A. Papaellinas Group, Iron Mountain, Χάλκινοι Χορηγοί: : PHC, Tototheo, Kean, KPMG, Zorbas Bakeries, FXTM, Four Seasons, Alphamega,Υποστηρικτές: Kitchen Studio, Argosy (L’OR), Panayiotides Promotional Gifts, DHL, Commercial General Insurance, Lightblack, Συνεργάτες: British High Commission, Charalambides/Kristis, Ειδικός Συνεργάτης: Bank of Cyprus
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας