Πιθανές επιπτώσεις στην επιχειρησιακή συνέχεια από τον κοροναϊό (COVID-19)

Η Chanat Limited, εταιρία που ηγείται στον κλάδο Μηχανολόγων Μηχανικών στην Κύπρο, επιλέγει την Yellow Applictions για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με τη λήψη μέτρων και κατευθυντήριων γραμμών για το service continuity προς τους πελάτες της, συμπεριλαμβανομένων των πιθανών επιπτώσεων μιας κρίσης σαν αποτελεσμάτων των επιπτώσεων από τον κοράνιό (COVID-19). 
 
Ο Κ. Τάκης Ζαβρός, Διευθύνων Σύμβουλος της Chanat Limited δήλωσε τα εξής: “Αναγνωρίζοντας ότι οι πελάτες της Chanat θα χρειαστούν πιθανές υπηρεσίες συντήρησης, υιοθετούν σχέδια για να διευκολύνουν την εργασία εξ ’αποστάσεως σε μια τέτοια κατάσταση. Η Yellow Applications ως εταιρία παροχής λύσεων σε Cloud Technology μας παρέδωσε ένα "Σεμινάριο καθοδήγησης 8 ωρών" σχετικά με τις καλύτερες πρακτικές με θέμα "Actions you can take", που θα βοηθήσουν την εταιρεία να μεγιστοποιήσει τα οφέλη των Cloud τεχνολογιών και της εργασίας από το σπίτι εφαρμόζοντας τα πλεονεκτήματα από προγράμματα όπως το (Microsoft 365, MS Azure, Exelsys Human Capital Management, κλπ) χρησιμοποιώντας ένα ολοκληρωμένο πλάνο «Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας» με τεχνολογίες Cloud.
 
Ο κ. Μάριος Διογένους, Γενικός Διευθυντής της Yellow Applications, δήλωσε ότι: "Καθώς οι εταιρίες αξιολογούν τα σχέδιά τους για να δίνουν τη δυνατότητα στους υπαλλήλους τους να εργάζονται από το σπίτι, είναι σημαντικό να υπάρχει η δυνατότητα και η ανάλογη τεχνολογία να γίνει αυτό εφικτό και να μπορούν να μείνουν συνδεδεμένοι και παραγωγικοί. Στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, οι περισσότερες επιχειρήσεις επιτρέπουν την εξ αποστάσεως εργασία για τους τελικούς τους χρήστες, αυτό το σεμινάριο μπορεί έχει βοηθήσει αρκετούς οργανισμούς να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να παραμείνουν συνδεδεμένοι εξ αποστάσεως με τους υπαλλήλους και τους πελάτες τους και είδη να έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης όπως αυτή που αντιμετωπίζουμε σήμερα».
 

Δειτε Επισης

Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»