Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Eπικείμενη εκδήλωση στο Decentralized Nicosia Chapter

Tο Decentralized Nicosia Chapter ανοίγει τις πόρτες του για μια ακόμη εκπαιδευτική παρουσίαση με τίτλο “Blockchain, GreenTech, and the future of Capitalism". Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από τους διακεκριμένους επισκέπτες μας, κ. Γιάννη Μενελάου (Innovation Manager at ZEME - Founding Member and President of Cyprus Blockchain Association - Founding Member of European BlockTech Federation), και τον κ. Simon Zenios (Lawyer & Director at Simon Zenios & Co LLC - Specialized in Blockchain & Forex companies - Member of the Cyprus Committee drafting the Blockchain & DLT Law in Cyprus - ICO/IEO/IDO/STO Expert on ICObench.com).  
 
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 στις 19:00, στο Αμφιθέατρο της UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. (Λεωφόρος Μακεδονίτισσας 46).
Μετά την παρουσίαση, θα διεξαχθεί ανοιχτός διάλογος και ερωτοαπαντήσεις επί του θέματος, με την υποστήριξη εκπροσώπων του Cyprus Blockchain Association. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το Decentralized Nicosia Chapter αποτελείται από άτομα που συνειδητοποιούν την ανατρεπτική δυνατότητα της τεχνολογίας blockchain και επιθυμούν να μάθουν και να συμβάλουν στον σκοπό αυτό, το Decentralized Nicosia Chapter συνεχίζει να επικεντρώνεται στη διάδοση της ευαισθητοποίησης, των πρόσφατων εξελίξεων και της τεχνογνωσίας στα μέλη του και στην ευρύτερη κοινότητα σε σχέση με την τεχνολογία Blockchain και DLT, τηρώντας παράλληλα υψηλά επαγγελματικά και δεοντολογικά πρότυπα.

Όλα τα μέλη του Decentralized Nicosia Chapter καλούνται να συμμετάσχουν και μπορούν επίσης να προσκαλέσουν φίλους και οικογένεια σε αυτό το δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο.

Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε για ενημερώσεις στο Facebook και στο LinkedIn, ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Telegram.
 

Δειτε Επισης

Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα