SocialSpace Academy και CIM ενώνουν δυνάμεις στο ψηφιακό μάρκετινγκ

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός SocialSpace Academy - Member of CIBIT τηρώντας το συμβόλαιό του με την ποιότητα και τους στόχους του για παροχή, υψηλών προδιαγραφών  επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School (CIM). 

Μέσω αυτής της συνεργασίας η SocialSpace Academy αναλαμβάνει να παρέχει τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση στο Digital Marketing, στους φοιτητές του CIM οι οποίοι φοιτούν στο μοναδικό και πρωτοποριακό Μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Digital Marketing που προσφέρει το CIM σε συνεργασία με το κορυφαίο University of West σε Λευκωσία & Λεμεσό. 

Δεδομένου ότι στις προκλήσεις των καιρών το ψηφιακό Marketing έχει εισβάλει έκδηλα στο εμπόριο και τις σύγχρονες επιχειρήσεις, η τεχνική κατάρτιση ενισχύει τις γνώσεις των φοιτητών, μετεκπαιδεύοντάς τους και δίδοντάς τους εργαλεία ώστε να αξιοποιήσουν τη θεωρία, σε πράξεις. 

Οι γνώσεις που αποκομίζουν κατά την διάρκεια της φοίτησής τους, ενισχύονται μέσα από την τεχνική εκπαίδευση, αναπτύσσοντας έτσι τις ικανότητες και δεξιότητές τους σε πραγματικά δεδομένα, αποκτώντας έτσι ακόμη ένα εργαλείο που θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν στην εργοδότηση τους και να παρουσιαστούν στην αγορά εργασίας έτοιμοι να  χαράξουν τις δικές τους στρατηγικές ψηφιακού Marketing, και να είναι ανταγωνιστικοί έχοντας πλήρες βιογραφικό θεωρίας και πρακτικής εξάσκησης. 

Η πολυετής εμπειρία των εκπαιδευτών της SocialSpace Academy, αποτελεί σφραγίδα επιτυχίας για τους σπουδαστές αλλά και για τους επαγγελματίες στον χώρο του ψηφιακού Marketing που θέλουν να ανέλθουν και να αποκτήσουν τη γνώση εκείνη που θα τους ανοίξει ορίζοντες στα νέα δεδομένα τα οποία ολοένα και μεταλλάσσονται.   
Αμφίδρομο όφελος έχουν από την 01/01/2020 οι εκπαιδευόμενοι της SocialSpace Academy και οι σπουδαστές και απόφοιτοι του CIM. Θα έχουν το προνόμιο έκπτωσης 15% αφενός στα επιχορηγημένα σεμινάρια και αφετέρου στα προγράμματα σπουδών αντίστοιχα.  

Βρείτε όλες τις πληροφορίες για τα εξειδικευμένα σεμινάρια στη SocialSpace Academy στο σύνδεσμο https://bit.ly/37gPfzP και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει, με ταχύρρυθμα μαθήματα προσαρμοσμένα στους έντονους εργασιακούς ρυθμούς. Όλα τα σεμινάρια είναι επιχορηγημένα μέσω της ΑΝΑΔ.

Δειτε Επισης

16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού