Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

2ο Career Fair στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

Έχοντας ενεργή συμμετοχή σε διάφορες πρωτοβουλίες που αφορούν στον κόσμο της βιομηχανίας και προσφέροντας στους φοιτητές ένα μοναδικό συνδυασμό γνώσης και πρακτικής εμπειρίας, συμπεριλαμβανομένων δεξιοτήτων για την αγορά εργασίας, το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus ανακοινώνει με υπερηφάνεια την 2η  Έκθεση Καριέρας Πανεπιστημίου UCLan Cyprus την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 μεταξύ 13:00 - 17:00 στον χώρο του Πανεπιστημίου.
 
Διάφορες εταιρείες και οργανώσεις από όλους τους τομείς της κυπριακής οικονομίας θα φιλοξενηθούν στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus για να προσφέρουν πολύτιμη καθοδήγηση στους φοιτητές που σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα στην καριέρα τους. Αυτή η Έκθεση Καριέρας είναι ιδιαίτερα σχεδιασμένη για να προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία αλληλεπίδρασης μεταξύ φοιτητών και εργοδοτών στην Κύπρο. Οι εκπρόσωποι των οργανισμών και των εταιρειών θα μεταφέρουν πληροφορίες στους υποσχόμενους νέους μελλοντικούς πτυχιούχους, σχετικά με ευκαιρίες σταδιοδρομίας και / ή πρακτικής άσκησης μέσω ουσιαστικών συζητήσεων.
 
Ο κύριος στόχος της έκθεσης, είναι να βοηθήσει στο να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ της ανάγκης των εταιρειών να προσλάβουν ταλαντούχους νέους αποφοίτους και τη σημασία που έχει για τους σπουδαστές να αποκτήσουν μια επαγγελματική εμπειρία πρώτης κατηγορίας με μελλοντικούς εργοδότες.
 
Η έκθεση απευθύνεται σε άτομα που ψάχνουν εργασία και καθοδήγηση όσον αφορά τη μελλοντική τους σταδιοδρομία, φοιτητές και πτυχιούχους πανεπιστημίων, μαθητές λυκείου και επαγγελματίες. Γνωρίστε εργοδότες, λύστε απορίες και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για την εταιρεία που θα μπορούσε ενδεχομένως να σας εργοδοτήσει στο μέλλον.
 
Δεν απαιτείται προ-εγγραφή ωστόσο, μπορείτε να μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας μαζί μας στο: IGeorgiou2@uclan.ac.uk (κα Irene Georgiou) ή στο FKoutra@uclan.ac. uk (κα Φωτεινή Κουτρά) ή καλώντας μας στο 24694053/24694022.
 
 

Δειτε Επισης

Κόβει κάθε κουβέντα για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών ο Χριστοδουλίδης
Κ. Ηροδότου: Η ανησυχητική πραγματικότητα και η ανάγκη ενίσχυσης του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού
Το δυναμικό «comeback» των Gloria Jean’s... Η εξαγορά από τον όμιλο Λανίτη και το πλάνο επαναλανσαρίσματος
Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας