ΙΝ Business Μαρτίου: Στην πρώτη γραμμή της παραγωγής

Στο νέο τεύχος του περιοδικού IN Business, που κυκλοφορεί στα περίπτερα την Κυριακή 1η Μαρτίου διαβάστε:

Κυπριακή βιομηχανία: Στην πρώτη γραμμή της παραγωγής δέκα εργοστασίων.
Το ΙΝ Business ακολουθεί και απαθανατίζει από το Α έως το Ω τη διαδικασία παραγωγής σε 10 από τις σημαντικότερες κυπριακές βιομηχανίες - πρότυπα, καταρτίζει τη λίστα με τις 154 μεγαλύτερες του τόπου, καταγράφει τα πλάνα και τις προβλέψεις σημαινόντων στελεχών του τομέα.

Μάριος Καλοχωρίτης - Ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών
Αν με δύο λέξεις επιχειρούσε να σκιαγραφήσει κανείς τον Μάριο Καλοχωρίτη, ο χαρακτηρισμός πληθωρική προσωπικότητα θα ήταν αυτός που θ’ αντιπροσώπευε και θ’ αποτύπωνε στο έπακρο τον άνθρωπο για τον οποίο μιλάμε. Με μια πολυδιάστατη και γεμάτη προκλήσεις καριέρα στον κλάδο των χρηματοοικονομικών, δεν χρειάζεται να τον γνωρίζεις για χρόνια, ώστε να διαπιστώσεις του λόγου το αληθές. Αντιθέτως, μια απλή κουβέντα μαζί του, έτσι όπως την κάναμε στο Cohiba Atmoshere Nicosia Cigar Lounge όπου τον συναντήσαμε, είναι αρκετή για να διακρίνεις στον κ. Καλοχωρίτη όλα τα στοιχεία εκείνα, που εύλογα τον κατατάσσουν στην κατηγορία των πληθωρικών προσωπικοτήτων, γεννημένων να φέρνουν μ’ επιτυχία εις πέρας…ειδικές δύσκολες αποστολές στον τομέα που δραστηριοποιούνται.

Σε πρώτο πλάνο
Τα IN Business Awards γιόρτασαν φέτος τα 12 χρόνια ζωής τους. Ανέδειξαν, όπως κάθε χρόνο, ανθρώπους και εταιρείες που ξεχώρισαν και χάρισαν στην αγορά λαμπρά παραδείγματα στρατηγικής και δράσεων, στο πλαίσιο των αρχών του ευ επιχειρείν. Στήριγμα του θεσμού, για άλλη μια φορά και σε πρώτο πάντοτε πλάνο, οι χορηγοί του. Εκπρόσωποι των εταιρειών - χορηγών μίλησαν στο IN Business για τη σημασία των βραβεύσεων, την επιχειρηματικότητα και τα εταιρικά τους πλάνα. Τα βραβεία παρουσίασε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και στήριξε δυναμικά η epic, με Αργυρούς Χορηγούς την TFI Markets και το Glenfiddich. Χορηγός Επικοινωνίας ήταν ο Αlpha Κύπρου.
 
Πάτα γκάζι
Με πολλά πλεονεκτήματα, που του επιτρέπουν ν’ αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές των καταναλωτών, πάτησε… γκάζι, κατέστη ισχυρός παίχτης και απέκτησε κυρίαρχο ρόλο στην αγορά των καυσίμων. Ο λόγος για το υγραέριο, διεθνώς γνωστό ως LPG (Liquiefied Petroleum Gas). Τέσσερις είναι οι κύριοι φορείς προμήθειας της κυπριακής αγοράς με υγραέριο σε χύμα και κύλινδρα, μέσω των ιδίων ή μέσω εταιρειών διανομής:  ΕΚΟ Κύπρου, Σύνεργκαζ, Intergaz και Petrolina (Holdings) Public.
 
Αφιέρωμα: Κυπριακές ασφαλιστικές εταιρείες

IN Business. Και σε digital έκδοση.

Δειτε Επισης

16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού