Η AstroBank χρυσός χορηγός του 4ου Capital Link Cyprus Shipping Forum

Δελτίο Τύπου  27/02/2020 16:56
Η AstroBank χρυσός χορηγός του 4ου Capital Link Cyprus Shipping Forum

Η AstroBank χρυσός χορηγός του 4ου Capital Link Cyprus Shipping Forum

Δελτίο Τύπου  27/02/2020 16:56
Τη σημασία που αποδίδει η AstroBank στον τομέα της Ναυτιλίας, υπογράμμισε o διευθυντής του Shipping Unit της Τράπεζας, κ. Χρίστος Ξυγκάκης, μιλώντας στο 4ο Capital Link Cyprus Shipping Forum, που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό στις 25 Φεβρουαρίου 2020. Η AstroBank ήταν χρυσός χορηγός του Forum, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Ναυτιλίας της Κύπρου. 

RELATED ARTICLES


 
Ο κ. Ξυγκάκης, ο οποίος συμμετείχε σε συζήτηση πάνελ σχετικά με τον ρόλο των τραπεζών στη Ναυτιλία, σημείωσε ότι οι τράπεζες πρέπει να δανείζουν χρήματα στους πλοιοκτήτες, όταν είναι η κατάλληλη στιγμή για τους ίδιους να επενδύσουν ίδια κεφάλαια. «Στην AstroBank έχουμε μια αντί-κυκλική προσέγγιση στη ναυτιλία και πιστεύουμε ότι με δεδομένες τις τρέχουσες αξίες πλοίων δημιουργούνται ευκαιρίες να αναπτύξουμε περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό μας. Στόχος μας παραμένει η προσέλκυση πελατών από την Ελλάδα και την Κύπρο», κατέληξε ο κ. Ξυγκάκης.
 
Η Κύπρος θεωρείται ένα από τα κορυφαία παγκόσμια ναυτιλιακά κέντρα για τους πλοιοκτήτες και τις ναυτιλιακές υπηρεσίες διοίκησης, με τις κυπριακές τράπεζες να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον τομέα, με την παροχή επιχειρησιακών υπηρεσιών και χρηματοπιστωτικών προϊόντων. H AstroBank πρωταγωνιστεί στον τομέα, στηρίζοντας δυναμικά τους πελάτες της και τη ναυτιλιακή κοινότητα της Κύπρου, σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον και μια συνεχώς μεταβαλλόμενη διεθνή αγορά.
 
2
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας