Η AstroBank χρυσός χορηγός του 4ου Capital Link Cyprus Shipping Forum

Τη σημασία που αποδίδει η AstroBank στον τομέα της Ναυτιλίας, υπογράμμισε o διευθυντής του Shipping Unit της Τράπεζας, κ. Χρίστος Ξυγκάκης, μιλώντας στο 4ο Capital Link Cyprus Shipping Forum, που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό στις 25 Φεβρουαρίου 2020. Η AstroBank ήταν χρυσός χορηγός του Forum, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Ναυτιλίας της Κύπρου. 
 
Ο κ. Ξυγκάκης, ο οποίος συμμετείχε σε συζήτηση πάνελ σχετικά με τον ρόλο των τραπεζών στη Ναυτιλία, σημείωσε ότι οι τράπεζες πρέπει να δανείζουν χρήματα στους πλοιοκτήτες, όταν είναι η κατάλληλη στιγμή για τους ίδιους να επενδύσουν ίδια κεφάλαια. «Στην AstroBank έχουμε μια αντί-κυκλική προσέγγιση στη ναυτιλία και πιστεύουμε ότι με δεδομένες τις τρέχουσες αξίες πλοίων δημιουργούνται ευκαιρίες να αναπτύξουμε περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό μας. Στόχος μας παραμένει η προσέλκυση πελατών από την Ελλάδα και την Κύπρο», κατέληξε ο κ. Ξυγκάκης.
 
Η Κύπρος θεωρείται ένα από τα κορυφαία παγκόσμια ναυτιλιακά κέντρα για τους πλοιοκτήτες και τις ναυτιλιακές υπηρεσίες διοίκησης, με τις κυπριακές τράπεζες να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον τομέα, με την παροχή επιχειρησιακών υπηρεσιών και χρηματοπιστωτικών προϊόντων. H AstroBank πρωταγωνιστεί στον τομέα, στηρίζοντας δυναμικά τους πελάτες της και τη ναυτιλιακή κοινότητα της Κύπρου, σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον και μια συνεχώς μεταβαλλόμενη διεθνή αγορά.
 

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»
Νέα πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή» η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα