Σταθερά ανοδικά ο 22ος Logicom Cyprus Marathon της Πάφου

Οι προετοιμασίες για τον πιο ιστορικό Μαραθώνιο της Κύπρου μπαίνουν στην τελική  ευθεία!  Ο 22ος Logicom Cyprus Marathon ο οποίος θα διοργανωθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020  δεν αποτελεί απλά μια δρομική αθλητική εκδήλωση, αλλά ένα γεγονός με πολλές  προεκτάσεις!
 
Οι οργανωτές του Μαραθώνιου της Πάφου και οι φορείς που στηρίζουν την  προσπάθεια κατάφεραν να  πετύχουν την συμπερίληψη της εκδήλωσης στο δρομικό καλεντάρι πολλών ξένων και Κύπριων δρομέων και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα χρόνο με το χρόνο οι συμμετοχές να σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Πρόκειται για ένα  Μαραθώνιο που συνδυάζει πολύ ψηλές αθλητικές προδιαγραφές ενώ αποτελεί μια μεγάλη δρομική γιορτή με πολλές και  ενδιαφέρουσες δράσεις και εκδηλώσεις στον πανέμορφο  και πολυδιάστατο τουριστικό προορισμό, την  Πάφο!  Δεν είναι τυχαίο που φέτος ο αγώνας συγκεντρώνει τη συμμετοχή πέραν των  2,000 δρομέων από 65 διαφορετικές χώρες ενώ οι συνολικές συμμετοχές  προσεγγίσουν  τους 4,000  δρομείς.
 
Η ΕΤΑΠ Πάφου, θεωρεί  ότι λόγω της ενίσχυσης  της προσβασιμότητας από διάφορες τουριστικές αγορές, το καλό κλίμα με τον ήπιο χειμώνα, την  καλή ξενοδοχειακή υποδομή και την τεχνογνωσία που είναι διαθέσιμη αλλά και με την αναγκαία αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, ο αθλητικός Τουρισμός   μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα για διέξοδο της Πάφου και της Κύπρου γενικότερα από την μάστιγα της εποχικότητας.        
 
Οι εγγραφές συνεχίζονται 
Ο Μαραθώνιος της Πάφου είναι εμπλουτισμένος με τέσσερις διαφορετικούς αγώνες όπως η απόσταση του Μαραθωνίου (42,195 μέτρα), Ημιμαραθωνίου (21098 μέτρα), ο αγώνας 10 χλμ καθώς επίσης και ο οικογενειακός αγώνας 5 χλμ. Στους αγώνες συμμετέχουν ερασιτέχνες δρομείς, δρομείς που τρέχουν για την εμπειρία καθώς επίσης και δρομείς που τρέχουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Συνεχίζονται οι εγγραφές μέχρι να εξαντληθεί ο περιορισμένος αριθμός θέσεων στους διάφορους αγώνες. Εγγραφές και πληροφορίες για τον 22ο Logicom Cyprus Marathon στην ιστοσελίδα www.logicomcyprusmarathon.com

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας