Σταθερά ανοδικά ο 22ος Logicom Cyprus Marathon της Πάφου

Δελτίο τύπου  27/02/2020 13:29
Σταθερά ανοδικά ο 22ος  Logicom Cyprus Marathon της Πάφου

Σταθερά ανοδικά ο 22ος Logicom Cyprus Marathon της Πάφου

Δελτίο τύπου  27/02/2020 13:29
Οι προετοιμασίες για τον πιο ιστορικό Μαραθώνιο της Κύπρου μπαίνουν στην τελική  ευθεία!  Ο 22ος Logicom Cyprus Marathon ο οποίος θα διοργανωθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020  δεν αποτελεί απλά μια δρομική αθλητική εκδήλωση, αλλά ένα γεγονός με πολλές  προεκτάσεις!

RELATED ARTICLES

 
Οι οργανωτές του Μαραθώνιου της Πάφου και οι φορείς που στηρίζουν την  προσπάθεια κατάφεραν να  πετύχουν την συμπερίληψη της εκδήλωσης στο δρομικό καλεντάρι πολλών ξένων και Κύπριων δρομέων και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα χρόνο με το χρόνο οι συμμετοχές να σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Πρόκειται για ένα  Μαραθώνιο που συνδυάζει πολύ ψηλές αθλητικές προδιαγραφές ενώ αποτελεί μια μεγάλη δρομική γιορτή με πολλές και  ενδιαφέρουσες δράσεις και εκδηλώσεις στον πανέμορφο  και πολυδιάστατο τουριστικό προορισμό, την  Πάφο!  Δεν είναι τυχαίο που φέτος ο αγώνας συγκεντρώνει τη συμμετοχή πέραν των  2,000 δρομέων από 65 διαφορετικές χώρες ενώ οι συνολικές συμμετοχές  προσεγγίσουν  τους 4,000  δρομείς.
 
Η ΕΤΑΠ Πάφου, θεωρεί  ότι λόγω της ενίσχυσης  της προσβασιμότητας από διάφορες τουριστικές αγορές, το καλό κλίμα με τον ήπιο χειμώνα, την  καλή ξενοδοχειακή υποδομή και την τεχνογνωσία που είναι διαθέσιμη αλλά και με την αναγκαία αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, ο αθλητικός Τουρισμός   μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα για διέξοδο της Πάφου και της Κύπρου γενικότερα από την μάστιγα της εποχικότητας.        
 
Οι εγγραφές συνεχίζονται 
Ο Μαραθώνιος της Πάφου είναι εμπλουτισμένος με τέσσερις διαφορετικούς αγώνες όπως η απόσταση του Μαραθωνίου (42,195 μέτρα), Ημιμαραθωνίου (21098 μέτρα), ο αγώνας 10 χλμ καθώς επίσης και ο οικογενειακός αγώνας 5 χλμ. Στους αγώνες συμμετέχουν ερασιτέχνες δρομείς, δρομείς που τρέχουν για την εμπειρία καθώς επίσης και δρομείς που τρέχουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Συνεχίζονται οι εγγραφές μέχρι να εξαντληθεί ο περιορισμένος αριθμός θέσεων στους διάφορους αγώνες. Εγγραφές και πληροφορίες για τον 22ο Logicom Cyprus Marathon στην ιστοσελίδα www.logicomcyprusmarathon.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας