Η Τάκης Κ. Μαραγκός & Υιοί Λτδ επιλέγει την Yellow Applications για τις λύσεις της SofOne

Η εταιρεία Τάκης Κ. Μαραγκός & Υιοί Λτδ, επιλέγει την Yellow Applications, εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της SoftOne για την εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης λύσης βασισμένη στο Soft1 ERP για την αναβάθμιση των επιχειρηματικών εφαρμογών και λογισμικών συστημάτων. 

 


Ο κ. Χριστάκης Μαραγκός – Διευθυντής Πωλήσεων, δήλωσε: “Η εταιρεία μας, έχει πλέον καθιερωθεί σαν ηγέτης στον τομέα ξύλινων κατασκευών, ανώτερης ποιότητας με την επέκταση στη γκάμα προϊόντων αλλά και την ανάληψη μεγάλων έργων τόσο στον οικιστικό κλάδο αλλά και στον εμπορικό (ξενοδοχεία, γραφειακές εγκαταστάσεις κτλ.), η αύξηση των εργασιών καθιστά πλέον αναγκαίο το καθορισμό ενός Στρατηγικού σχεδιασμού Ψηφιακής Αυτοματοποίησης.  Οι αυξημένες ανάγκες κάλυψης των αναγκών των πελατών μας δημιούργησαν την ανάγκη για χρήση αξιόπιστης τεχνολογίας τόσο για την καλύτερη διαχείριση των λειτουργιών της επιχείρησης – αλλά και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Κατανοήσαμε πως η αναβάθμιση του υφιστάμενου λογιστικού, αλλά και η ανάγκη εφαρμογής μιας ολοκληρωμένης λύσης ERP θα βοηθούσε τόσο στην βελτίωση των υπηρεσιών αλλά και στην καλύτερη διαχείριση των πόρων της εταιρίας μας.  

 

Επιλέξαμε την Yellow Applications και την SoftOne καθώς η εικοσάχρονη εμπειρία στο τομέα της παροχής τεχνολογικών λύσεων, βοήθησε ώστε να μας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση που να ταιριάζει στις ανάγκες του οργανισμού μας, αυτοματοποιώντας τις διαδικασίες διαχείρισης πελατειακών σχέσεων, εμπορικής και χρηματοοικονομικής διαχείρισης, Μισθοδοσίας και Γενικής Λογιστικής. 

Η στρατηγική μας απόφαση να επενδύσουμε σε μια λύση που θα μας απελευθερώσει από την γραφειοκρατία και την χρήση πολλαπλών – μη συνδεδεμένων συστημάτων, έχει ήδη αποδειχθεί πως θα έχει υψηλές επιστροφές κεφαλαίου, λόγω εξοικονόμησης χρόνου, βελτιστοποίηση λειτουργιών και αύξηση πιστότητας και ικανοποίησης του προσωπικού και των πελατών μας”.
 

 
Ο κ. Μάριος Διογένους, γενικός διευθυντής της Yellow Applications,  δήλωσε ότι: “Η εμπιστοσύνη της Τάκης Κ. Μαραγκός & Υιοί Λτδ μας τιμά ιδιαιτέρως. O κ. Χριστάκης Μαραγκός ανήκει στην Τρίτη γενεά διεύθυνσης της εταιρίας και σαν νεαρός επαγγελματίας έχει θέσει ψηλούς στόχους για ποιοτικές και καινοτόμες λύσεις στην οικογενειακή επιχείρηση η οποία πρωτοπορεί στον κλάδο της ξυλουργικής για περισσότερα από 60 χρόνια. Η απόφαση της εταιρείας να επενδύσει στο εν λόγω έργο ψηφιακής αυτοματοποίησης αυτοματοποιεί διάφορες λειτουργίες της επιχείρησης συμπεριλαμβανομένου και την Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων (CRM) οδηγώντας  ήδη στην αύξηση της παραγωγικότητας του προσωπικού και της πιστότητας των πελατών. Η λύση που προσφέραμε στην εταιρεία αφορούσε την αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των πληροφοριακών συστημάτων με εφαρμογές της SoftOne. Η ολοκληρωμένη λύση της SoftOne είναι η μόνη διαθέσιμη λύση που στηρίζεται σε μία ενιαία πλατφόρμα και καλύπτει όλες τις ανάγκες επιχειρηματικών λογισμικών με πολύ χαμηλό κόστος, αποφεύγοντας οι εταιρίες να έχουν διαφορετικά συστήματα Μισθοδοσίας, Λογιστικής και Εμπορικής Διαχείρισης, CRM κλπ. Η παρακολούθηση των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων της Τάκης Κ. Μαραγκός & Υιοί Λτδ πραγματοποιείται μέσα από μία ενοποιημένη πλατφόρμα.
 
Τα οφέλη στην εταιρεία είναι εξαιρετικά σημαντικά καθώς ήδη παρατηρούν σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και μείωση λειτουργικού κόστους, αύξηση της αποτελεσματικότητας των πωλήσεων, βελτιστοποίηση προγραμματισμού εργασιών, ταχύτερη ανταπόκριση σε αιτήματα πελατών, άμεση συλλογή, επεξεργασία και αξιολόγηση δεδομένων (ποσοτικών και ποιοτικών στοιχείων πωλήσεων), real-time έλεγχο και αποτελεσματική διαχείριση νέων ευκαιριών πώλησης.
 
Στην Yellow Applications, πιστεύουμε πως, η επιλογή της κατάλληλης λύσης λογισμικού είναι  κρίσιμη για την ορθή λειτουργία μίας επιχείρησης, καθώς μια λανθασμένη επιλογή μπορεί να στερήσει τη δυνατότητα προσαρμογής στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Έχουμε πλέον αρκετούς πελάτες στην Πλατφόρμα της SoftOne, μίας δοκιμασμένης λύσης λογισμικού  στην Κύπρο και στο εξωτερικό με γρήγορη υλοποίηση, με εγκατάσταση σε  προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα και με προσαρμογή στις οικονομικές δυνατότητες της κάθε εταιρίας.”
 
Για την Τάκης Κ. Μαραγκός & Υιοί Λτδ.
 
Η εταιρεία Τάκης Κ. Μαραγκός & Υιοί Λτδ. χαρακτηρίζεται από την μακρόχρονη παράδοση και καινοτομία στη βιομηχανία ξυλουργικών κατασκευών της Κύπρου.
 
Περισσότερες πληροφορίες στο www.takismarangos.com, Tel. 25724085
 
 Για την Yellow Applications
Η Yellow Applications είναι μια εταιρία παροχής  CLOUD based λύσεων τεχνολογίας που παρέχει ολοκληρωμένες επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες.
 
Περισσότερες πληροφορίες στο www.yellowapplications.com, Tel. 70002007

Δειτε Επισης

Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse