Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Codewise: H εταιρεία που συγκαταλέγεται στη λίστα της Forbes

Η Codewise συγκαταλέγεται για την περίοδο 2017-2019 στη λίστα των 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών της Ευρώπης και είναι επίσημο μέλος του Συμβουλίου Τεχνολογίας της Forbes. Ο Δρ. Pawel Rzeszucinski, Chief Data Scientist της Codewise Πολωνίας, θα βρίσκεται στην Κύπρο ανάμεσα στους εκλεκτούς ομιλητές του «3rd Data Management Forum», που παρουσιάζει το δικηγορικό γραφείο George Z. Georgiou & Associates LLC, την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia (πρώην ξενοδοχείο Hilton Park) στη Λευκωσία. Κεντρικό θέμα του Φόρουμ, η ορθή διαχείριση και ανάλυση της βάσης δεδομένων των επιχειρήσεων. 
 
Ο Δρ. Pawel Rzeszucinski είναι ο συγγραφέας περισσοτέρων από 30 δημοσιεύσεων και κάτοχος διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στον τομέα των data analytics. Έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην επιστήμη των υπολογιστών από το πανεπιστήμιο του Cranfield και ακολούθως διδακτορικό δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, με εφαρμογή σε λύσεις ανάλυσης δεδομένων σε κιβώτια ελικοπτέρων. Μετά την επιστροφή του στην Πολωνία, εργάστηκε ως Ανώτερος Επιστήμονας στο Κέντρο Επιχειρηματικών Ερευνών της ABB και Senior Risk Modeler στο Strategic Analytics για την HSBC. Αυτή την στιγμή εργάζεται ως Chief Data Scientist στην εταιρεία Codewise, μια εταιρεία AdTech. Ο Δρ. Pawel Rzeszucinski είναι μέλος του Συμβουλίου Τεχνολογίας της Forbes.
 
O Pawel θα μιλήσει για τη ψυχογραφική στόχευση στην εποχή των Big Data. Άλλες ξεχωριστές παρουσίες στο Φόρουμ είναι η Google, η Hugo Boss και η HSBC, που αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να καταπλήξουν, παρουσιάζοντας τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στο εξωτερικό, όσον αφορά τη διαχείριση και ανάλυση δεδομένων στις επιχειρήσεις.
 
To «3rd Data Management Forum» προορίζεται ως εφαλτήριο και πλατφόρμα συζητήσεων, με επίκεντρο τα δεδομένα (data) και πώς αυτά μπορούν να μετατραπούν σε μετρήσιμη αξία για κάθε εταιρεία. Η διαχείριση δεδομένων περιλαμβάνει τη συλλογή, την αποθήκευση, την οργάνωση, την προστασία, την επαλήθευση και την ανάλυση των δεδομένων. Η ανάλυση δεδομένων αποτελεί, πλέον, ένα από τα πιο βασικά στοιχεία της επιτυχίας μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού, αφού η μελέτη του κάθε πελάτη και των καταναλωτικών του συνηθειών ξεχωριστά, μπορεί να έχει πραγματικό αντίκτυπο στην επιχείρηση.
 
Το Φόρουμ θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Η πλήρης συμμετοχή στο Συνέδριο ισοδυναμεί με 4 πιστωτικές μονάδες CPD.
 
Το Φόρουμ απευθύνεται προς chief data officers, ceos, chief financial officers, chief operating officers, διευθύνοντες συμβούλους, διευθυντές μάρκετινγκ και ανθρώπινου δυναμικού, οικονομικούς διευθυντές και άλλα ανώτερα στελέχη από επιχειρήσεις όλων των τομέων της οικονομίας.
 
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη σωστή διαχείριση και ανάλυση των δεδομένων του οργανισμού ή της εταιρείας σας, στο «3rd Data Management Forum»!
Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.
 
Οργανωτής: ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: George Z. Georgiou & Associates LLC
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Kaniklides και PrimeTel.
Conference Experience Sponsor: Conferience
Χορηγοί Επικοινωνίας: Accountancy Cyprus, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business
Με τη στήριξη της: Βρετανικής Ύπατης Αρμοστείας
 
Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ: τηλέφωνο: 22505555 │ φαξ: 22679820
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
 
 

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου