Τα highlights τη λαμπερής βραδιάς των 12ων IN Business Awards

Τα IΝ Βusiness Αwards έχουν καθιερωθεί στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι ως ο ετήσιος θεσμός που επιβραβεύει τις εταιρείες, τις πρακτικές, τους επιχειρηματίες και τα στελέχη που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε. Η βραδιά που ανεβάζει στο πιο ψηλό βάθρο το ευ επιχειρείν και τους κορυφαίους της κυπριακής επιχειρηματικής κοινότητας πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2020.
 
Παρόντες στην φαντασμαγορική τελετή οι πρωταγωνιστές του επιχειρηματικού κόσμου και εκλεκτοί εκπρόσωποι του πολιτικού σκηνικού, με τις Στέλλα Στυλιανού και Δήμητρα Μακρυγιάννη παρουσιάστριες της βραδιάς στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia.
 
Τα IΝ Βusiness Αwards έχουν καθιερωθεί στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι ως ο ετήσιος θεσμός που επιβραβεύει τις εταιρείες, τις πρακτικές, τους επιχειρηματίες και τα στελέχη που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε.
 
Σε 9 διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης και ανάμεσα σε 46 συνολικά υποψηφιότητες παρουσιάστηκαν οι άριστοι μεταξύ των αρίστων του κυπριακού επιχειρείν, όπως αναδείχθηκαν από τις ψήφους του κοινού και της Επιτροπής Αξιολόγησης των IΝ Βusiness Αwards.
 
Απονεμήθηκαν, επίσης, δυο τιμητικά βραβεία από την Επιτροπή Αξιολόγησης και δύο ακόμα από τη συντακτική ομάδα του περιοδικού ΙΝ Business.
 
Τα βραβεία παρουσίασε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και στήριξε δυναμικά η epic με Αργυρούς Χορηγούς την TFI Markets και το Glenfiddich. Χορηγός Επικοινωνίας ήταν ο Αlpha Κύπρου.
 
Ο ΟΠΑΠ Κύπρου ήταν χορηγός του βραβείου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και η BMW του Kύπριος Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας που Διαπρέπει στο Εξωτερικό. H Westnet χορήγησε το βραβείο Επιχείρηση και η G.A.P. Vassilopoulos αυτό της κατηγορίας Μικρομεσαίας Επιχείρησης.

 

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;