Τα highlights τη λαμπερής βραδιάς των 12ων IN Business Awards

InBusinessNews  22/02/2020 08:22
Τα highlights τη λαμπερής βραδιάς των 12ων IN Business Awards

Τα highlights τη λαμπερής βραδιάς των 12ων IN Business Awards

InBusinessNews  22/02/2020 08:22
Τα IΝ Βusiness Αwards έχουν καθιερωθεί στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι ως ο ετήσιος θεσμός που επιβραβεύει τις εταιρείες, τις πρακτικές, τους επιχειρηματίες και τα στελέχη που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε. Η βραδιά που ανεβάζει στο πιο ψηλό βάθρο το ευ επιχειρείν και τους κορυφαίους της κυπριακής επιχειρηματικής κοινότητας πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2020.

RELATED ARTICLES


 
Παρόντες στην φαντασμαγορική τελετή οι πρωταγωνιστές του επιχειρηματικού κόσμου και εκλεκτοί εκπρόσωποι του πολιτικού σκηνικού, με τις Στέλλα Στυλιανού και Δήμητρα Μακρυγιάννη παρουσιάστριες της βραδιάς στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia.
 
Τα IΝ Βusiness Αwards έχουν καθιερωθεί στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι ως ο ετήσιος θεσμός που επιβραβεύει τις εταιρείες, τις πρακτικές, τους επιχειρηματίες και τα στελέχη που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε.
 
Σε 9 διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης και ανάμεσα σε 46 συνολικά υποψηφιότητες παρουσιάστηκαν οι άριστοι μεταξύ των αρίστων του κυπριακού επιχειρείν, όπως αναδείχθηκαν από τις ψήφους του κοινού και της Επιτροπής Αξιολόγησης των IΝ Βusiness Αwards.
 
Απονεμήθηκαν, επίσης, δυο τιμητικά βραβεία από την Επιτροπή Αξιολόγησης και δύο ακόμα από τη συντακτική ομάδα του περιοδικού ΙΝ Business.
 
Τα βραβεία παρουσίασε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και στήριξε δυναμικά η epic με Αργυρούς Χορηγούς την TFI Markets και το Glenfiddich. Χορηγός Επικοινωνίας ήταν ο Αlpha Κύπρου.
 
Ο ΟΠΑΠ Κύπρου ήταν χορηγός του βραβείου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και η BMW του Kύπριος Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας που Διαπρέπει στο Εξωτερικό. H Westnet χορήγησε το βραβείο Επιχείρηση και η G.A.P. Vassilopoulos αυτό της κατηγορίας Μικρομεσαίας Επιχείρησης.

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας