Ο συναρπαστικός τρόπος ζωής στη βάρκα ή στο γιοτ στο «Cyprus Yachting Conference»

Τα τελευταία χρόνια η παγκόσμια ζήτηση για βάρκες και γιοτ βρίσκεται στα ύψη, αφού πολλοί αναζητούν, πλέον, τις εμπειρίες και το lifestyle που προσφέρουν, ιδιαίτερα στην Μεσόγειο, μια από τις δημοφιλέστερες περιοχές για θαλάσσιο τουρισμό. Η Κύπρος, με την κατασκευή μεγάλων μαρίνων διεθνών προδιαγραφών, μπαίνει στον διεθνή χάρτη του yachting ως προορισμός. Η ΙΜΗ, αφουγκραζόμενη την τάση αυτή, διοργανώνει για πρώτη φορά το «Cyprus Yachting Conference»,  την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.

Στο Cyprus Yachting Conference θα προβληθούν οι διάφορες δραστηριότητες στις  περιοχές της Κύπρου,  αλλά και σε κοντινές περιοχές του νησιού μας, όπου μπορεί να φθάσει κανείς με το yacht του. Οι επισκέπτες θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να ενημερωθούν για σκάφη διαφόρων ειδών και να πληροφορηθούν για τις νομικές και οικονομικές πτυχές της απόκτησης ιδιόκτητου σκάφους ή της ναύλωσης ενός σκάφους με ή χωρίς πλήρωμα.

Ανάμεσα στους ομιλητές στο Συνέδριο, βρίσκεται ο κ. Χρήστος Ραμνιάλης, αντιπρόεδρος και Area Manager Europe της εταιρείας Benetti, ο οποίος θα αναφερθεί στις πτυχές του συναρπαστικού τρόπου ζωής στη βάρκα ή στο γιοτ και θα αναλύσει θέματα, όπως τα είδη των σκαφών και η χρήση τους.

O κ. Ραμνιάλης κατέχει πτυχίο μηχανολόγου μηχανικού από το Πανεπιστήμιο του Darmstadt στη Γερμανία, ενώ τα τελευταία 30 χρόνια κατείχε διάφορες διευθυντικές θέσεις σε κορυφαίες ευρωπαϊκές βιομηχανικές επιχειρήσεις (MAN, ALSTOM, VOITH, Daimler, RR). Είναι εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Ομίλου MTU και υπεύθυνος για το σύνολο των δραστηριοτήτων του. Από το 2017 εργάζεται στην εταιρεία Benetti, την οποία υπηρετεί από τη θέση του αντιπροέδρου και Area Manager Europe.

Η Benetti είναι εταιρεία κατασκευής σκαφών, η οποία ιδρύθηκε το 1873 από τον Lorenzo Benetti, με έδρα την Ιταλία. Ανήκει στην Azimut, κολοσσό των ναυπηγικών εταιρειών. Η Benetti σχεδιάζει και κατασκευάζει yachts, αποτελώντας ένα από τους κορυφαίους κατασκευαστές και έχοντας κερδίσει έξι διαδοχικές φορές το βραβείο «Shipyard Number 1» από το περιοδικό Showboats International.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ

Το συνέδριο απευθύνεται σε affluent και high net worth individuals, Κύπριους και ξένους που ζουν στο νησί, με στόχο να ενημερωθούν για όλες τις πτυχές του συναρπαστικού τρόπου ζωής στη βάρκα ή στο γιοτ. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα αναλυθούν θέματα όπως τα είδη των σκαφών και η χρήση τους, το κόστος απόκτησης και συντήρησης, οι προορισμοί, η ζωή στη βάρκα, οι μαρίνες και άλλα πρακτικά θέματα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής, εδώ

Πληροφορίες
Οργανωτής: IMH
Χορηγοί: Ayia Napa Marina, Blue Point Yachting, Interyachting, SwissClub Marine
Conference Experience Sponsor: Conferience
Coffee Networking Sponsor: Gloria Jeans Coffees
Endorsed by: Invest Cyprus
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό ΙΝ Βusiness, περιοδικό GOLD
Για περισσότερες πληροφορίες: ΙΜΗ
Τηλέφωνο: 22505555 │Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett