Ο συναρπαστικός τρόπος ζωής στη βάρκα ή στο γιοτ στο «Cyprus Yachting Conference»

InBusinessNews  21/02/2020 10:37
Ο συναρπαστικός τρόπος ζωής στη βάρκα ή στο γιοτ στο «Cyprus Yachting Conference»

Ο συναρπαστικός τρόπος ζωής στη βάρκα ή στο γιοτ στο «Cyprus Yachting Conference»

InBusinessNews  21/02/2020 10:37
Τα τελευταία χρόνια η παγκόσμια ζήτηση για βάρκες και γιοτ βρίσκεται στα ύψη, αφού πολλοί αναζητούν, πλέον, τις εμπειρίες και το lifestyle που προσφέρουν, ιδιαίτερα στην Μεσόγειο, μια από τις δημοφιλέστερες περιοχές για θαλάσσιο τουρισμό. Η Κύπρος, με την κατασκευή μεγάλων μαρίνων διεθνών προδιαγραφών, μπαίνει στον διεθνή χάρτη του yachting ως προορισμός. Η ΙΜΗ, αφουγκραζόμενη την τάση αυτή, διοργανώνει για πρώτη φορά το «Cyprus Yachting Conference»,  την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.

RELATED ARTICLESΣτο Cyprus Yachting Conference θα προβληθούν οι διάφορες δραστηριότητες στις  περιοχές της Κύπρου,  αλλά και σε κοντινές περιοχές του νησιού μας, όπου μπορεί να φθάσει κανείς με το yacht του. Οι επισκέπτες θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να ενημερωθούν για σκάφη διαφόρων ειδών και να πληροφορηθούν για τις νομικές και οικονομικές πτυχές της απόκτησης ιδιόκτητου σκάφους ή της ναύλωσης ενός σκάφους με ή χωρίς πλήρωμα.

Ανάμεσα στους ομιλητές στο Συνέδριο, βρίσκεται ο κ. Χρήστος Ραμνιάλης, αντιπρόεδρος και Area Manager Europe της εταιρείας Benetti, ο οποίος θα αναφερθεί στις πτυχές του συναρπαστικού τρόπου ζωής στη βάρκα ή στο γιοτ και θα αναλύσει θέματα, όπως τα είδη των σκαφών και η χρήση τους.

O κ. Ραμνιάλης κατέχει πτυχίο μηχανολόγου μηχανικού από το Πανεπιστήμιο του Darmstadt στη Γερμανία, ενώ τα τελευταία 30 χρόνια κατείχε διάφορες διευθυντικές θέσεις σε κορυφαίες ευρωπαϊκές βιομηχανικές επιχειρήσεις (MAN, ALSTOM, VOITH, Daimler, RR). Είναι εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Ομίλου MTU και υπεύθυνος για το σύνολο των δραστηριοτήτων του. Από το 2017 εργάζεται στην εταιρεία Benetti, την οποία υπηρετεί από τη θέση του αντιπροέδρου και Area Manager Europe.

Η Benetti είναι εταιρεία κατασκευής σκαφών, η οποία ιδρύθηκε το 1873 από τον Lorenzo Benetti, με έδρα την Ιταλία. Ανήκει στην Azimut, κολοσσό των ναυπηγικών εταιρειών. Η Benetti σχεδιάζει και κατασκευάζει yachts, αποτελώντας ένα από τους κορυφαίους κατασκευαστές και έχοντας κερδίσει έξι διαδοχικές φορές το βραβείο «Shipyard Number 1» από το περιοδικό Showboats International.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ

Το συνέδριο απευθύνεται σε affluent και high net worth individuals, Κύπριους και ξένους που ζουν στο νησί, με στόχο να ενημερωθούν για όλες τις πτυχές του συναρπαστικού τρόπου ζωής στη βάρκα ή στο γιοτ. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα αναλυθούν θέματα όπως τα είδη των σκαφών και η χρήση τους, το κόστος απόκτησης και συντήρησης, οι προορισμοί, η ζωή στη βάρκα, οι μαρίνες και άλλα πρακτικά θέματα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής, εδώ

Πληροφορίες
Οργανωτής: IMH
Χορηγοί: Ayia Napa Marina, Blue Point Yachting, Interyachting, SwissClub Marine
Conference Experience Sponsor: Conferience
Coffee Networking Sponsor: Gloria Jeans Coffees
Endorsed by: Invest Cyprus
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό ΙΝ Βusiness, περιοδικό GOLD
Για περισσότερες πληροφορίες: ΙΜΗ
Τηλέφωνο: 22505555 │Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας