Συνάντηση Γνωριμίας με το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου

Δελτίο Τύπου  20/02/2020 10:21
Συνάντηση Γνωριμίας με το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου

Συνάντηση Γνωριμίας με το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου

Δελτίο Τύπου  20/02/2020 10:21
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Κύπρου απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε Συνάντηση Γνωριμίας (Open Day), την Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020, μεταξύ των ωρών 5:00μ.μ.-7:00 μ.μ., στο Κτήριο Συμβουλίου- Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης» στην Πανεπιστημιούπολη (Λεωφ. Πανεπιστημίου 1, Αγλαντζιά).

RELATED ARTICLES


 
Κατά τη διάρκεια της Συνάντησης, οι Διευθυντές του Προγράμματος ΜΒΑ, μέλη του ακαδημαϊκού και του διοικητικού προσωπικού, απόφοιτοι και φοιτήτριες/ές  θα είναι στη διάθεση του κοινού για πλήρη ενημέρωση και παροχή πληροφοριών αναφορικά με τα προσφερόμενα Μεταπτυχιακά Προγράμματα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
 
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) προσφέρεται σε:
Προγράμματα Μερικής Φοίτησης (διάρκειας 24 μηνών) – ένα στην αγγλική και ένα στην ελληνική γλώσσα, με βραδινά μαθήματα. Τα Προγράμματα μερικής φοίτησης απευθύνονται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να βελτιώσουν τις ηγετικές και διοικητικές τους γνώσεις και ικανότητες ακολουθώντας τις σπουδές τους ενώ συνεχίζουν να εργάζονται.
Πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης (διάρκειας 12 μηνών), στην αγγλική γλώσσα, το οποίο ακολουθεί εντατικότερο πρόγραμμα διδασκαλίας, τόσο σε βραδινά όσο και σε πρωινά μαθήματα.
 
Τα Προγράμματα Σπουδών ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου έχουν τη διεθνή πιστοποίηση από το διεθνούς φήμης οργανισμό EPAS από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα για τη Διαχείριση Ανάπτυξης (European Foundation for Management Development -EFMD).
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο τηλέφωνο :  22893600 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: www.mba.ucy.ac.cy.
 
Αιτήσεις για εισδοχή στα Προγράμματα MBA του Πανεπιστημίου Κύπρου, που αρχίζουν τον Σεπτέμβριο του 2020 θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά εδώ ή μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:
https://applications.ucy.ac.cy/postgraduate_appl/MNG_USERS.login_frm
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας