Career Boot Camp 2020 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της πραγματικής οικονομίας με όλα τα κλειδιά για μια πετυχημένη σταδιοδρομία διασφαλίζει το διήμερο εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης το οποίο διοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Δίκτυο EURES.

Το  Career Boot Camp 2020 προσφέρει τα απαραίτητα εργαλεία στον φοιτητή ώστε να χαρτογραφήσει την καριέρα του. Με στέρεες επιστημονικές βάσεις, η διημερίδα είναι άριστα οργανωμένη ώστε να εμπνεύσει δυναμισμό και αποτελεσματικότητα στους συμμετέχοντες. Το πρόγραμμα που είναι μοναδικό στην Κύπρο στηρίζεται σε διεθνή πρότυπα και είναι ως εκ τούτου πολύ υψηλού επιπέδου. Το  Career Boot Camp 2020 προσφέρει το απαραίτητο υπόβαθρο για την δημιουργία μιας ισχυρής προσωπικής επαγγελματικής ταυτότητας. Προσφέρει παράλληλα, πλήρη ενημέρωση για το μέλλον της Αγοράς Εργασίας στην Κύπρο, στην Ευρώπη και σε όλο το κόσμο.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου από τις 9:30 - 17:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Καταξιωμένοι επαγγελματίες θα παρουσιάσουν τις τάσεις και εξελίξεις στο εργασιακό πεδίο. Θα αναλυθούν ζητήματα που προκύπτουν από την τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον της Αγοράς Εργασίας. Τέλος, θα δοθούν εργαλεία για την ενδυνάμωση της προσωπικότητας για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

Συγκεκριμένα θα μιλήσουν  Kevin Brown Chief of Operation HR Innovate, Marios Melanides Director Human Capital PWC Cyprus, Lorraine Piggot-Brown GRS Group, Maria Katsiou Senior Members and  Stakeholders Executive ICAEW, Antonis Kafouros Senior Labour Officer EURES, Nasreen Kawash Senior Recruitment Consultant GRS, Marios Hadjiyiannakis Chief Executive Officer Cyprus Renaissance Capital, Lamara Petrosyan Global Compensation Manager HR Business Partner Renaissance Capital, George Larkou CEO ImpacTech, Andreas Koundouros Director CYPAD  Services Ltd και Lefteris Papageorgiou CEO Entranet. Η διευθύντρια του Κέντρου Καριέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, κ. Ελένη Μαρκαντώνη θα προσφωνήσει την εκδήλωση.

Συντονιστές του προγράμματος είναι το Κέντρο Καριέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και το Δίκτυο EURES.    
 

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας