Το βραβείο Editor’s Choice απονεμήθηκε στον Όμιλο Logicom

Ο Όμιλος Logicom τιμήθηκε με το Βραβείο Editor’s Choice στα IN Business Awards 2019. 

Η Logicom δραστηριοποιείται στη διανομή προϊόντων πληροφορικής, παροχής ολοκληρωμένων λύσεων και δικτύων από το 1986 και σήμερα είναι από τις μεγαλύτερες κυπριακές πολυεθνικές εταιρείες. Ο ετήσιος κύκλος εργασιών της πλησιάζει το €1 δις, εκ του οποίου το 90% προέρχεται από το εξωτερικό.
 
Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Logicom, Βαρνάβας Ειρήναρχος.
 

 

Ποια η φιλοσοφία της Logicom;
Growth Mindset, Πάθος και Εξωστρέφεια είναι οι 3 λέξεις που χαρακτηρίζουν τη Logicom. Φιλοσοφία μας είναι να σκεφτόμαστε πάντοτε αναπτυξιακά και με θετικό δυναμικό πνεύμα, υιοθετώντας νέες τεχνολογικές τάσεις. Πυξίδα σε όλα τα βήματα μας για την επέκταση στο εξωτερικό ήταν η αυτογνωσία όσον αφορά τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Logicom. Πιστεύω συμβάλλουμε σημαντικά στην τεχνολογική αναβάθμιση της  κυπριακής επιχειρηματικότητας:
 
Πώς η Logicom συμβάλλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Κύπρου;
Είμαστε σήμερα, με διαφορά, ο μεγαλύτερος εργοδότης στον τομέα της τεχνολογίας. Πολλά από τα στελέχη μας έχουν βαθιά γνώση, μοναδικές και εξειδικευμένες εμπειρίες στις νέες τεχνολογίες και ιδιαίτερα στο ψηφιακό μετασχηματισμό. Έχουμε εφαρμόσει πρόγραμμα μέσω του οποίου παραχωρούμε μέχρι 15 υποτροφίες κάθε χρόνο σε φοιτητές που έχουν εξασφαλίσει θέση για να παρακολουθήσουν μεταπτυχιακές σπουδές με θέμα τις νέες τεχνολογίες. Έχουμε επίσης ανακοινώσει Πρόγραμμα Επαναπατρισμού Κυπρίων Επιστημόνων το οποίο προσφέρει ελκυστικά κίνητρα για να επιστρέψουν και να εργαστούν στην Κύπρο.
 
Για ποιο πράγμα είστε περισσότερο περήφανος σε ότι αφορά την Logicom;
Πιστεύω ότι  η μεγαλύτερη μας επιτυχία είναι η επιλογή των συνεργατών μας. Μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο, την εκτελεστική διεύθυνση και το προσωπικό καταφέραμε μέσα σε 30 χρόνια να οδηγήσουμε μία νεοσύστατη εταιρεία, σε ένα όμιλο εταιρειών, με παρουσία σε 16 χώρες στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Η Logicom είναι κυπριακή εταιρεία που ο ετήσιος κύκλος εργασιών της πλησιάζει το €1 δις εκ του οποίου το 90% προέρχεται από το εξωτερικό.
 
 
 
Τα 12α ΙΝ Business Awards παρουσίασαν το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Powered by epic. Aργυροί χορηγοί TFI Markets και Glenfiddich. Χορηγός επικοινωνίας Άλφα Κύπρου
 

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;