Emmy Awards: Το 'πε και το 'κανε ο Γιώργος Ξιναρής

Tην πραγματοποίηση δύο ημιτελικών των International Emmy Awards θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε στην Κύπρο μέσα στο 2020, αφού οι προσπάθειες του επιχειρηματία της τηλεόρασης Γιώργου Ξιναρή απέδωσαν καρπούς και η φιλοξενία μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης, που θα στρέψει τα διεθνή φώτα του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στην Κύπρο είναι γεγονός. 

Στο τέλος του περασμένου χρόνου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mesimvria Enterprises Ltd, Γιώργος Ξιναρής, κατάφερε να καταστεί μέλος του International Academy of Television Arts & Sciences (IATAS), της Ακαδημίας η οποία διοργανώνει τα International Emmy Awards και είχε εξαγγείλει, μέσω του InBusinessNews, την πρόθεση του να διεκδικήσει, μέσω της Mesimvria Enterprises, τη φιλοξενία ενός ημιτελικού του σπουδαίου αυτού θεσμού, ο οποίος επιβραβεύει τα καλύτερα προγράμματα παγκοσμίως, σε τηλεόραση αλλά και πλατφόρμες, όπως το Netflix.

Τελικά, όχι μονό θα φέρει τα Emmy Awards στην Κύπρο, αλλά πέτυχε να αποσπάσει για τη χώρα μας δύο από τους ημιτελικούς, στις κατηγορίες «TV movies and Miniseries» και «Arts Programming», κάτι που συνιστά επίτευγμα.
 
Έκλεισε κοινή ημερομηνία για τους ημιτελικούς της Κύπρου 
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο InBusinessNews ο κ. Ξιναρής μετά από επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα με την IATAS, για την ημερομηνία διοργάνωσης των δύο ημιτελικών, ως ημερομηνία διεξαγωγής έχει κλειδώσει η 11η Σεπτεμβρίου.

Ο ίδιος πιστεύει ότι η πραγματοποίηση των δύο ημιτελικών την ίδια ημέρα θα ωφελήσει σε μεγαλύτερο βαθμό την Κύπρο, αφού η συνάντηση κορυφαίων παραγωγών στο νησί μας θα λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις. 

Πρόκειται για μια τεράστια διαφήμιση για τη χώρα μας, η οποία θα έχει την ευκαιρία να προσεγγίσει παραγωγούς και σκηνοθέτες παγκόσμιας εμβέλειας, όπως μας σημείωσε.
Μετά την κατάληξη στο θέμα της ημερομηνίας διεξαγωγής των δύο ημιτελικών των International Emmy Awards, οι συζητήσεις ανάμεσα στον Γιώργο Ξιναρή και την Ακαδημία συνεχίζονται ώστε να οριστικοποιηθεί το συνολικό πρόγραμμα του τριημέρου, που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει ξεναγήσεις σε τοποθεσίες της Κύπρου οι οποίες έχουν τις προδιαγραφές για να αξιοποιηθούν σε ξένες παραγωγές.

Σημειώνεται ότι, τα 48α Διεθνή Βραβεία Emmy θα απονεμηθούν στις 23 Νοεμβρίου του 2020.
 
 
Από πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του International Academy of Television Arts & Sciences στη Νέα Υόρκη


Ο Γιώργος Ξιναρής μαζί με τους προέδρους των International Emmy Awards (κέντρο) και HBO Latin America (αριστερά) 

Από το Gala Dinner στη Νέα Υόρκη 

Oι δημιουργοί του Game of Thrones, Ντέιβιντ Μπένιοφ (αριστερά) και Ντάνιελ Γουέις (δεξιά) 

Δειτε Επισης

Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse