Η σωστή χρήση δεδομένων ως βασικό συστατικό επιτυχίας ενός εστιατορίου

InBusinessNews  24/01/2020 09:27
Η σωστή χρήση δεδομένων ως βασικό συστατικό επιτυχίας ενός εστιατορίου

Η σωστή χρήση δεδομένων ως βασικό συστατικό επιτυχίας ενός εστιατορίου

InBusinessNews  24/01/2020 09:27
Οι τάσεις στον τομέα των επισιτιστικών υπηρεσιών μεταβάλλονται διαρκώς και η βιομηχανία αντιμετωπίζει πρωτοφανείς προκλήσεις. Όλοι όσοι εμπλέκονται στον τομέα καλούνται να τις γνωρίζουν, αλλά και να συμβαδίζουν με αυτές.

RELATED ARTICLESΑν ασχολείστε με τον κλάδο των εστιατορίων και των χώρων εστίασης, δηλώστε τώρα συμμετοχή στο «The Food & Beverage, HORECA Business Conference» και βρείτε σήμερα στο…πιάτο σας όλες τις τάσεις και προοπτικές του αύριο.

Το Συνέδριο, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο από την ΙΜΗ και παρουσιάζεται από τον Όμιλο G.A.P. Vassilopoulos,  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Hilton Νicosia (πρώην Hilton Park), με στόχο να συζητήσει τις επιδόσεις, τις πρωτοβουλίες, τις βασικές προκλήσεις και τα σχέδια για το μέλλον του κλάδου των επισιτιστικών υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, καταξιωμένοι επαγγελματίες από τoν χώρο των επισιτιστικών υπηρεσιών θα παρουσιάσουν θέματα, όπως οι στρατηγικές μάρκετινγκ, οι τάσεις των καταναλωτών, η κατασκευή και ο σχεδιασμός χώρου, η διαδικασία της πρόσληψης και εκπαίδευσης των επαγγελματιών κουζίνας και γενικότερα τις νέες τάσεις, οι οποίες αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στον τομέα το 2020.

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις καλούνται να διαχειριστούν και να εκμεταλλευτούν μεγάλους όγκους δεδομένων που προέρχονται από πολλές διαφορετικές πηγές, κυρίως μέσα από την κατ’ οίκο παράδοση.  Πώς τα δεδομένα αυτά επηρεάζουν την επιχείρηση εστιατορίων, θα αναλύσει ο  Matteo Sarzana, Γενικός Διευθυντής του Deliveroo Ιταλίας. Ο Matteo ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία τo 2003 στην WPP, την μεγαλύτερη διαφημιστική εταιρεία στον κόσμο, και άνοιξε το 2008 στην Ιταλία την πολυβραβευμένη VML, μια ψηφιακή εταιρεία μέλος της WPP, ανεβάζοντας τα έσοδα της εταιρείας από το 0 σε 4,5 εκατομμύρια μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια. Λαμβάνει μέρος ως κεντρικός ομιλητής (Keynote Speaker) σε πολλά συνέδρια, τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό, όπου μοιράζεται την εμπειρία και τις γνώσεις του για την επιτυχία των startup εταιρειών.  Επιπλέον, είναι ο συγγραφέας του βιβλίου «App Economy», το οποίο είναι η πρώτη δημοσίευση στην Ιταλία σχετικά με τη δύναμη της κινητής οικονομίας εφαρμογών που βασίζονται στην τεχνολογία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Το συνέδριο θα αποτελέσει σημαντική πηγή έγκυρης πληροφόρησης για ιδιοκτήτες και στελέχη εστιατορίων και τουριστικών επιχειρήσεων, καθιστάμενο ένα πραγματικό «εργαλείο» για τους decision makers. Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε: Ιδιοκτήτες εστιατορίων, ξενοδοχείων, χώρων εστίασης, διευθυντές marketing & επικοινωνίας, διευθυντές πωλήσεων, εμπορικές εταιρείες και εταιρείες λιανεμπορίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής, εδώ.
 
Πληροφορίες
Οργανωτής: ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Best Value για επαγγελματίες, IMR/University of Nicosia™, Leroy Merlin, PDS POS System, Planty
Υποστηρικτής: JCC Payment Systems
Conference Experience Sponsor: Conferience
Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business και REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές: ΙΜΗ,
τηλέφωνο: 22505555 | Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείοevents@imhbusiness.com | Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας