Διαχείριση και ανάλυση δεδομένων

Το δικηγορικό γραφείο George Z. Georgiou & Associates LLC παρουσιάζει το «3rd Data Management Forum», την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia στη Λευκωσία.
 
To «3rd Data Management Forum» στοχεύει στο να παρουσιάσει τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις από το εξωτερικό, όσον αφορά τη διαχείριση και ανάλυση δεδομένων στις επιχειρήσεις. Προορίζεται ως εφαλτήριο και πλατφόρμα συζητήσεων, με επίκεντρο τα δεδομένα (data) και πώς αυτά μπορούν να μετατραπούν σε μετρήσιμη αξία για κάθε εταιρεία.
 
Η διαχείριση δεδομένων περιλαμβάνει τη συλλογή, την αποθήκευση, την οργάνωση, την προστασία, την επαλήθευση και την ανάλυση των δεδομένων. Η ανάλυση δεδομένων αποτελεί πλέον ένα από τα πιο βασικά στοιχεία της επιτυχίας μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού, αφού η μελέτη του κάθε πελάτη και των καταναλωτικών του συνηθειών ξεχωριστά, μπορεί να έχει πραγματικό αντίκτυπο στην επιχείρηση.
 
Διακεκριμένοι επαγγελματίες του χώρου, τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό, θα μοιραστούν με τους παρευρισκόμενους την εμπειρία και τεχνογνωσία τους όσον αφορά την ορθή διαχείριση και ανάλυση δεδομένων. Μέσα από τις ομιλίες θα παρουσιαστούν παραδείγματα για το πώς επιχειρήσεις από διάφορους τομείς της οικονομίας, όπως για παράδειγμα του λιανικού εμπορίου και του τραπεζικού, συλλέγουν, οργανώνουν και αναλύουν τα δεδομένα τους για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα προς όφελος της επιχείρησής τους.
 
Το Φόρουμ θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ:
 
Το Φόρουμ απευθύνεται προς Chief Data Officers, CEOs, Chief Financial Officers, Chief Operating Officers, Διευθύνοντες Συμβούλους, Διευθυντές Μάρκετινγκ και Ανθρώπινου Δυναμικού, Οικονομικούς Διευθυντές και άλλα ανώτερα στελέχη από επιχειρήσεις όλων των τομέων της οικονομίας.
 
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για τη σωστή διαχείριση και ανάλυση των δεδομένων του οργανισμού ή της εταιρείας σας, στο «3rd Data Management Forum»!
 
Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.
 
Οργανωτής: ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: George Z. Georgiou & Associates LLC
Χορηγός: PwC Κύπρου
Χορηγοί Επικοινωνίας: Accountancy Cyprus, GOLD magazine, IN Business magazine
 
Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:
τηλέφωνο: 22505555 │ φαξ: 22679820
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού