Στο MOVIES BEST HD η 92η τελετή των OSCARS®

InBusinessNews  21/01/2020 08:08
Στο MOVIES BEST HD η 92η τελετή των OSCARS®

Στο MOVIES BEST HD η 92η τελετή των OSCARS®

InBusinessNews  21/01/2020 08:08
Την αποκλειστική και ζωντανή μετάδοση της 92ης τελετής απονομής των βραβείων OSCARS® θα προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό της Κύπρου, για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια, το MOVIES BEST HD, σε συνεργασία με την COSMOTE TV. 

RELATED ARTICLES


Στην μετά Lumiere εποχή τα δικαιώματα των βραβείων είχαν μεταφερθεί στην πλατφόρμα της Nova. Πλέον, μέσα από τη συμφωνία που υπέγραψε η Mesimvria Enterprises Ltd με την Disney η πρώτη απέκτησε τα δικαιώματα του θεσμού για τα επόμενα χρόνια.

Φέτος, η μεγάλη διαφορά έγκειται στο γεγονός της αποκλειστικής συνεργασίας της Mesimvria με την Cosmote, καθώς και στον ελληνικό σχολιασμό της μετάδοσης. 
 
Τέσσερεις ώρες προηγουμένως
Η μεγάλη κινηματογραφική βραδιά θα ξεκινήσει την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 23:00 με live εκπομπή από την Αθήνα και συντονιστή τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, στην οποία θα συμμετάσχουν πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι, ηθοποιοί και celebrities.

Παράλληλα, θα υπάρχει live σύνδεση με τον απεσταλμένο της COSMOTE TV στο Hollywood, Γιώργο Σατσίδη, ο οποίος θα μεταφέρει τις αφίξεις των σταρ στο κόκκινο χαλί του Dolby Theatre, τις αποκλειστικές δηλώσεις και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η ζωντανή μετάδοση της λαμπερής τελετής των βραβείων OSCARS® θα αρχίσει στις 03:00 το πρωί με ελληνικό σχολιασμό από τον Γιώργο Σατσίδη και τη Χριστίνα Μπίθα, που θα βρίσκονται στο Λος Άντζελες. Η απονομή θα προβληθεί ξανά την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στο MOVIES BEST HD, στις 19:00 με το κόκκινο χαλί και στις 21:00 με την τελετή.
 
2

Επίσης, για όλο τον Φεβρουάριο, το MOVIES BEST HD έχει δημιουργήσει ένα αφιέρωμα με ταινίες που έχουν βραβευτεί ή έχουν προταθεί για Oscar, με μια τουλάχιστον ταινία καθημερινά στην prime-time ζώνη (19:00-23:00). Υπενθυμίζεται ότι το MOVIES BEST HD διατίθεται από τις συνδρομητικές πλατφόρμες CABLENET (Θέση 101) και CYTAVISION (Θέσεις 49 &349)
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας