Νέα ιστοσελίδα για την GEORGE K. KONSTANTINOU LAW FIRM

Δελτίο Τύπου  17/01/2020 13:00
Νέα ιστοσελίδα για την GEORGE K. KONSTANTINOU LAW FIRM

Νέα ιστοσελίδα για την GEORGE K. KONSTANTINOU LAW FIRM

Δελτίο Τύπου  17/01/2020 13:00
Το δικηγορικό γραφείο GEORGE K. KONSTANTINOU LAW FIRM, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τη νέα του ιστοσελίδα, με την ευκαιρία των 35 χρόνων ίδρυσης του.

RELATED ARTICLESΗ νέα ιστοσελίδα διαθέτει απλή , σύγχρονη και φιλική προς τον χρήστη δομή, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες.

Είναι σχεδιασμένη με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας και ικανοποιεί αποτελεσματικά το σκοπό της συμβατότητας με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές(smartphone , tablet ,laptop , desktop).

Εκτός από την ελκυστική εμφάνιση, η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί με μια νέα καινοτόμο παρουσίαση και παρέχει φιλική προς το χρήστη πλοήγηση που θα επιτρέψει στους πελάτες να βρουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται γρήγορα και εύκολα.

Διαθέτει όλες τις πληροφορίες σε σχέση με τους τομείς δικαίου που ασχολείται η εταιρεία , αλλά και εκτενείς οδηγούς για συγκεκριμένες υπηρεσίες παρέχοντας πλήρη καθοδήγηση στο χρήστη.

Στόχος της εταιρείας είναι η καλύτερη παρουσίαση των υπηρεσιών που προσφέρει, και επίσης η βελτίωση του τρόπου επικοινωνίας με τους πελάτες της. Η δικηγορική εταιρεία παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με τα γραφεία της να βρίσκονται στη Λεμεσό.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα στο πιο κάτω link:

https://gk-lawfirm.com/
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας