Δημιουργώντας τους επαγγελματίες κουζίνας του 21ου αιώνα

InBusinessNews  10/01/2020 10:56
Δημιουργώντας τους επαγγελματίες κουζίνας του 21ου αιώνα

Δημιουργώντας τους επαγγελματίες κουζίνας του 21ου αιώνα

InBusinessNews  10/01/2020 10:56
Οι τάσεις στον τομέα των επισιτιστικών υπηρεσιών μεταβάλλονται διαρκώς και η βιομηχανία αντιμετωπίζει πρωτοφανείς προκλήσεις. Όλοι όσοι εμπλέκονται στον τομέα αυτόν καλούνται να τις γνωρίζουν, αλλά και να συμβαδίζουν με αυτές.

RELATED ARTICLES


 
Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για έγκυρη πληροφόρηση, διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο το «The Food & Beverage, HORECA Business Conference», το οποίο έχει ως στόχο να παρουσιάσει και να συζητήσει τις επιδόσεις, τις πρωτοβουλίες, τις βασικές προκλήσεις και τα σχέδια για το μέλλον του κλάδου των επισιτιστικών υπηρεσιών.
 
Το συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020,  στο ξενοδοχείο Hilton Νicosia (πρώην Hilton Park), θα αποτελέσει σημαντική πηγή ενημέρωσης για ιδιοκτήτες και στελέχη εστιατορίων και τουριστικών επιχειρήσεων, καθιστάμενο ένα πραγματικό «εργαλείο» για τους decision makers.
 
Στο συνέδριο θα παρευρεθούν διακεκριμένοι ομιλητές που θα αναλύσουν θέματα τα οποία αφορούν στην ολοκληρωμένη και αποτελεσματική διοίκηση επιχειρηματικών μονάδων εστίασης, ενώ θα συζητηθούν τάσεις, εργαλεία, προϊόντα και καινοτομίες που βρίσκουν εφαρμογή στον τομέα αυτό.
 
Ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές θα βρίσκεται και η Angela Melik, Διευθύντρια Στρατηγικής στο Think Hospitality του Ηνωμένου Βασιλείου. Η Angela είναι σεφ, κυβερνητικός σύμβουλος, εμπειρογνώμονας μαγειρικής και σύμβουλος βιομηχανίας. Εκπαιδεύτηκε ως σεφ στη διάσημη Σχολή Τροφίμων και Οίνου Leith στο Λονδίνο και κατέχει MBA από το Imperial College Business School. Ως σύμβουλος στρατηγικής, έχει συνεργαστεί παγκοσμίως με διάφορες εταιρείες φιλοξενίας και ψυχαγωγίας. Παράλληλα, είναι μέλος του Συμβουλίου Τροφίμων του Λονδίνου, που συμβουλεύει τον δήμαρχο Sadiq Khan. Η Angela είναι η πρώτη Ινδή γυναίκα σεφ που διαγωνίστηκε στην εκπομπή του BBC2 Great British Menu και συχνά προσκαλείται στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση για να μοιραστεί τις ιδέες της όσον αφορά τη βιομηχανία τροφίμων.
 
Με την  έλλειψη σεφ σε όλη την Ευρώπη, ο κλάδος πρέπει να παρέχει δεξιότητες, εκπαίδευση και μακροπρόθεσμη επαγγελματική εξέλιξη, κατάλληλη για επιχειρήσεις τροφίμων. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής της, η Αngela θα συζητήσει τις τελευταίες εξελίξεις που παρατηρούνται στην κουζίνα και το περιβάλλον παρασκευής τροφίμων, και θα αναλύσει τη διαδικασία της πρόσληψης και εκπαίδευσης των επαγγελματιών κουζίνας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ 
 
Το συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες και ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που ασχολούνται με τον κλάδο των εστιατορίων, της φιλοξενίας, του τουρισμού και χώρων εστίασης. Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε: Ιδιοκτήτες εστιατορίων, ξενοδοχείων, χώρων εστίασης, διευθυντές marketing & επικοινωνίας, διευθυντές πωλήσεων, εμπορικές εταιρείες και εταιρείες λιανεμπορίου. 
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη, με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής, εδώ 
 
Πληροφορίες
Οργανωτής: ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): IMR/University of Nicosia™, ΜΕΤΡΟ Α.Ε.Β.Ε (BEST VALUE), PDS POS System, RCB Bank Ltd
Conference Experience Sponsor: Conferience
Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business και REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές: ΙΜΗ,
τηλέφωνο: 22505555 |Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείοevents@imhbusiness.com | Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας